Frissítve: Kedden mutatkozik be a Spiders új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 3.
  • Teaser
Link másolása
Jövő héten sem maradunk bemutatók nélkül, többek között a Nacon Connectet is a napokban fogják megrendezni. Itt láthatjuk először a GreedFallt is jegyző Spiders következő fejlesztését.

A Nacon Game Publishing neve talán nem cseng annyira ismerősen, de ez nem meglepő: a kiadó idén februárban vette fel ezt az elnevezést, korábban Bigben Interactive-ként ismerhettük őket, és olyan stúdióik vannak, mint a Cyanide, az Eko Software, a Kylotonn vagy éppen a Spiders.

Aki kedveli az utóbbi csapat szerepjátékait, július 7-én, magyar idő szerint 19 órakor tapadjon a képernyőre, akkor veszi kezdetét ugyanis a Nacon Connect, a kiadó saját E3-pótló műsora, ahol a következő Spiders-projektről is lehullik a lepel. Amúgy is tartalmas show-nak nézünk elébe: ha minden igaz, újra láthatjuk a Cyanide-nál készülő Werewolf: The Apocalypse - Earthbloodot, és talán az új Test Drive Unlimitedből is villantanak valamit az alkotók.

Update! A készítők hivatalosan is megerősítették, hogy az új Test Drive is ott lesz a Nacon Connecten.

2.
2.
Mortis
GreedFall 2-re tippelek, hisz az volt az első játékuk, ami majdnem egyöntetűen pozitív visszhangot kapott;bár szerintem még mindig sok a gyermekbetegsége
1.
1.
Anti4730
Test drive alig varom, hihehetetlen hogy az egesz jatekiparban jelenleg csak a forza es a need for speed ad ki open world autos gamet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...