Visszatér a Test Drive Unlimited

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár még nem sokat tudunk róla, az biztos, hogy fejlesztés alatt áll a következő Test Drive Unlimited-játék, méghozzá a legújabb WRC-epizódokat és a TT Isle of Man-sorozatot is jegyző Kylotonn csapatánál.

A Test Drive-sorozatot valószínűleg nem sok olvasónknak kell bemutatnunk, bár kétségtelen, hogy az elmúlt években nem igazán hallatott magáról a széria. Test Drive-fronton a 2006-os Test Drive Unlimited volt a legutóbbi nagy dobás, ezt követte egy folytatás 2011-ben, majd egy egészen más hangvételű ferraris mellékág 2012-ben.

A böjtnek azonban hamarosan vége, kiderült ugyanis, hogy már készül a Test Drive Unlimited folytatása, méghozzá a legutóbbi WRC-játékokat és a TT Isle of Man-sorozatot is jegyző Kylotonn csapatánál. Ezt Benoit Clerc, a Nacon igazgatója erősítette meg egy, a VentureBeatnek adott interjúban - a Nacon a Kylotonnt is magába foglaló kiadó, a Bigben Group új elnevezése.

A játékról egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk, de mivel Clerc kifejezetten Test Drive Unlimited-folytatásként hivatkozott rá, valószínűleg egy nyitott világú autóversennyel lesz dolgunk. 

20.
20.
KopyAti
Remélem a 2006-os vonalat folytatják, mert ami utána jött, botrányosan sz@rok voltak.
19.
19.
kanguru
A regi brand-eken eloskodnek megint majd egy 28. bo"r lehuzasa szintu jatekkal gondolom. Valoszinu lesz megint egy steril lelektelen meditativ vezetunk a semmibe jatek.
18.
18.
GAMEROD
Maga a Test Drive cím is már vagy a huszadik kézben van, ugyanúgy mint az NFS, így olyan lesz amilyen lesz. Ahány rész, annyi féle. Egyik címnek sincs már sok köze a legelső 80-90 es évekbeli alapötlethez. Minden aktuális fejlesztő más irányba vitte mindet.
17.
17.
A franc se tudja, de nekem minden idők legjobb arcade rally játéka a Colin McRae Rally 2.0 volt. De azt, bármikor a mai napig szívesen tolom. PS1-es gém, utána meg PC-n toltam sokat. De már PS-en is olyan grafikája van, hogy meghajtod a fejed előtte. Az a játék nekem az igazi rally játék és bármikor bárkit összeverek benne.
16.
16.
Őrnagy
#10: Igen, a V-Rally. Szerintem méltatlanul lehúzott game.
15.
15.
Őrnagy
Az FH-ban sok mindenért kárpótólnak a veterán autók.
14.
14.
Őrnagy
#12: A 2-vel rengeteg időt eltöltöttem, kurvajó game!
12.
12.
adamsfamily
#8: Az első 2 Forza Horizon szerintem mai napig jó.A 3. se volt rossz.A negyedikben mondjuk engem is zavar ez a sok dedó f*szság.Ha kicsit rágyúrnának az autók festhetőségére és a vizuális tuningra,akkor nem lenne rossz a Forza Horizon széria,de az első Motorsport óta,nem igazán fejlesztettek rajta semmit ilyen téren.
A sok csirke,meg tököm tudja milyen jelmez helyett,egy nagyobb lökhárító,spoiler,body kit,stb. választéknak szerintem mindenki jobban örült volna. Például az első,hátsó lámpákat a mai napig nem lehet maszkolni az Underground 2 óta egyik játékban sem.
8.
8.
Őrnagy
#7: Pedig milyen jó lenne egy nyílt világú autóverseny, ami egy picit reálisabb, mint a FH. Még ha nem is lenne annyira szép.
7.
7.
Őrnagy
#1: Nagyjából egyetértek. Igaz, én nem toltam bele ennyit a WRC-be.
6.
6.
kryszisz
#2: Yeap, az nekem is, az elsővel együtt. Épp "csak" annyi a baj, hogy az azokat fejlesztőknek a világon semmi köze nem lesz a címhez, és erről a csapatról én jót még nem hallottam. Persze a lepényhal először, a remény hal meg utoljára ugye..
5.
5.
Rókalesőcipő
#3: Lehetett irányjelzőzni is! Csak sajna a végére multiban elfogytak a jó arcok csomó paraszt lett és az egész multi egy tré lökdösődés lett. Oroszokat senkinek nem kell bemutatni ugyebár. Ha tömegével megjelennek egy multis játékban úgy lezüllesztik mint állat. Pedig imádtam! Nagyon jó volt Ibiza és Hawai. Bár nem tudom hogy le tudják-e majd taszítani a Forzát a trónról.
3.
3.
Krekk
A Test Drive Unlimited 1 az egyik, ha nem a kedvenc játékom. Alig vártam anno, hogy megjelenjen PC-re, irigykedve néztem Youtube-on az Xbox 360-as gameplayeket. Aztán mikor végre kijött a béta, már toltam ezerrel.

Még mindig tud olyan dolgokat, amiket egyébként a kiváló Forza Horizon se: kabrió tető csukás/nyitás, ablakok lehúzása (ilyenkor a hangok is zsenik, "hallod" az oszlopokat szinte).

Drukkolok nekik, de szerintem közel se lesz annyira jó, mint az 1 (szerintem a 2 se volt már az).
2.
2.
crytek
A kettő is jó volt várjuk ezerrel.
1.
1.
semike
Nálam nagyobb WRC fan kevés volt az elmúlt években,mégis rá kellett jönnöm -a Dirt Rally után-ez a Bigben egy rakás fostarisznya.
Flatout - teljes kapufa
TT Isle - Ride után vicc, pedig az sem egy Forza...:)
Aztan kijött most valami hegyi istenharagja,arrol még nincs véleményem de a videok alapján szokásos középszerű szar,
Mi van még?!.....jaaa WRC. Hát komolyan mondon én próbáltam 5000km-ert tettem a 7.részbe, de nem...Hiába fizetôs a Dirt meg az se tökéletes, de hagyjuk már.
TestvDrive amit a Kyloton csinál.
Köszönjükemese
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...