Mobilra tart a MudRunner

  • Írta: szlav
  • 2020. július 6.
  • Bejelentés
A Saber Interactive terepjárgányos sorozata gyakorlatilag egy önálló zsánert faragott ki magának a piacon, hamarosan pedig már a telefonunkon is átélhetjük a sárdagasztás nehézségeit. Jövő héten érkezik a MudRunner Mobile.

Habár a Spintires: MudRunner és a SnowRunner párosa semmiképp sem sorolható a mainstream kategóriába, az nyilvánvaló, hogy komoly rajongóközönséget vonzanak a természeti viszontagságokkal birkózó nehéz teherjárgányok. A széria rajongói örülhetnek, hiszen jövő héttől már mobilon is pörgethetjük az abroncsokat, a Focus Home és a Saber Interactive ugyanis bemutatta a MudRunner Mobile című mellékhajtást.

Az iOS-es és androidos készülékekre szabott játék 15 nyílt pályával, 16 járművel és rengeteg egyedi feladattal érkezik majd, úgy tűnik tehát, hogy nem panaszkodhatunk a tartalomra.

A MudRunner Mobile július 15-én debütál az App Store-on és a Google Play Store-on.

15.
medson
Nem vagyok nagy mobil játékos, de ezzel azt hiszem el tudnék bohóckodni.
14.
Oldman
13#
A megfenyegetettek szerintem nem így gondolják, nem véletlenül tettek feljelentést, hiszen a " pár " valójában már inkább jó pár..
A legtöbben még végig sem vitték a játékot, igaz a rajongók vélhetően igen, hiszen közülük kerülhetett ki a legtöbb előrendelői vásárló. Ők érzékenyebben reagálnak egy-egy olyan momentumra, ami számukra nem méltó a TLOU 2-re nézve.
12.
Oldman
10 #
Pont most olvastam neten, hogy életveszélyesen megfenyegették az Abbey hangját kölcsönző színésznőt, Druckmann-nak sem ál, jól a szénája ez ügyben. Az elfogadást szerették volna hangsúlyozni a készítők burkoltan, de ellentétes hatást váltottak ki vele. Ahogy az amcsiknál is az elkövetkezendőkben még nagyobb lesz a feketék elleni utálat/gyűlölet. Provokálnak, viseljék a következményeket. Törvényi szigorítás ide vagy oda..
11.
Oldman
10 #
Igen, elképzelhető. Nem kapkodom el a vételt egyébként, nem szeretek játékot félbehagyni amúgy sem. Most ahogy írtam, a SnowRunner ami leköt, jó lassan haladok vele, ez a játék nem az idegbetegeknek való. Nem is értem miért nyomom... :)
A TLOU 2-vel kapcsolatban azt írták, rekordot döntöttek az aladási számok pár nap alatt, de nem említették az illetékesek, hogy az előrendelések miatt. Akkor még senki nem sejtette, hogy a játékban tapasztaltak nem egyeznek majd sokak tetszésével. Utólag viszont le fog csökkenni az eladási szám, a végén nem lesz olyan siker mindent egybevéve, mint az első rész. Persze lehet tévedek.
10.
Neotechtr
#9: https://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=last%20of%20us%202

Egyelőre még jóval egy értelmes videojáték ára felett adják használtan is és bőven dupla áron az értékéhez képest. De ezek úgyis rájuk fognak rohadni, főleg a használt collector's 80-ért. Magam azt tippeltem, hogy eddigre már 6000-et sem fog érni, de szerintem érdemes akkor még várni vele egy kicsit. Ha jól tudom, még a grafika pusztíto film grain sem került ki belőle. Szerintem légy türelemmel, addig sem folyik ki a szemed és sajdul bele a segged 14 ezerért. Jelenleg csend van a játék körül, mostanában érhet mindenki a végére. Hamarosan viszont jön a gyűlölettenger a csalódott és átvert vásárlóktól, ami jól földhöz fogja vágni a cucc árát.
9.
Oldman
Ûdv Darksiders84!
Abban az esetben, ha nem túl komolyan áll neki az ember a sárdagasztós játéknak, akkor persze lehet jó pár órát eltölteni a mobilos verzióval, jó móka, de érdemben haladni vele nagyon nehéz.
Miért kérdezed a TLOU 2-t, hogy érdekel e engem? Te megvetted esetleg, és túladnál rajta? Igen, tervezem, hogy megveszem majd használtan mindenképpen, mert bár a történeti fejlemények miatt nemtetszèsemnek adtam hangot, de technikai/làtvány alapjàn viszont fantasztikus egy game.
Ha gondolog írj majd privátban nekem ha eladnàd (?) és szerintem megveszem tőled utánvétes verzióban. Már ha korrekt az ár ugye. :)
8.
mustang74
#6: Ajánlom a PSP -t . Teljes értékű gamék vannak rá.
7.
Darksiders84
#5: Last of Us 2 még se használtan se érdekel?
6.
Darksiders84
#5: Szerintem azért nem egészen lenne olyan mint a nagygépes részei kicsit egyszerűsített. Mondjuk nem ismerem a komolyabb címeket se mobilon hogy vannak megoldva és az árakkal se vagyok tisztában de néha elnyomkodnék a nagy várakozásban valahol ritkán valamit ami nem csak logikai vagy ügyességi.
5.
Oldman
Én minden nap játszom a Snowrunner változattal konzolon, ennek tükrében állíthatom, kicsi képernyőn ez a játék nagyon körülményeen lenne élvezettel játszható. Minden egyes apró talajegyenletlenség láttatása fontos momentum szerintem, tehát azok akik mobilon játszanának vele, azoknak jó idegrendszert, meg éles látást kívánok.
4.
drakomen
Most már igazán elkezdhetnék helyre tenni a Mobil felhozatalt. A legtöbb régebbi címet simán elviszi már a legtöbb kütyü.
Elégé szar a legtöbb game mobilon, az üzleti modellek meg... Azt még is nyereséges. Működik... Arról ne is beszélve hogy sorra szedik le évek óta a store-okból a jobbnál jobb gameket. Azt hiába perkáltál érte se letölteni nem tudod se a pénzed nem adják vissza. Annyit se h tessék itt az ára fele költsd el store-ba v vmi. Nem. Lényegében meg lophatnak... Mass Effect infiltrator, Dead Space mobile, Batman dark knight rises, Iron man 2, vmi cool Black Ops 2 Cod game, Battlefield Bad Co 2. Plusz egy rakat jó game. Micsoda üzleti morál... Ha össze számolnám mennyi kes ment el a semmibe így. Meg veszed. Store le szedi. Volt nincs. Fordítva az ő tárcájukból ha elvennél egy eurot...
Bezzeg én egy szelet kenyeret nem kapok ha nincs pénzem. Egy kedves szót se. Lopni meg végkép egy szelet kenyeret se lophatnék. Vicc.
2.
Darksiders84
Én se játszom mobilon egyáltalán de ez lehet érdekelne ha nem lesz drága. Mennyi lesz az ára?
1.
Cole
Az igen. Az első mobil játék amit megveszek? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...