Dátumot kapott a Microsoft first-party show-ja

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Ahogy azt jó előre megígérte, júliusra újabb bemutatóval készül a Microsoft, ezúttal azonban az Xbox Series X first-party fejlesztései - köztük a Halo Infinite - kapják a főszerepet.

A Microsoft megerősítette, hogy július 23-án, magyar idő szerint 18 órakor veszi kezdetét az a show, ahol a saját fejlesztésű Xbox Series X-címeit fogja bemutatni. Az eddigiek alapján a Halo Infinite biztosan kiemelt szerepet élvez majd, de a Double Fine, a Ninja Theory és az Obsidian fejlesztései is terítékre fognak kerülni.

Ezenkívül csak tippelni tudunk a felhozatal kapcsán, de adná magát például, hogy új résszel mutatkozzon be a Forza Motorsport-sorozat, és a sokat pletykált Fable-folytatásból is megnéznénk valamit, amit a Playground Games új divíziója fejleszt. Talán a Microsoft újonnan alapított csapata, a The Initiative is villant egyet - ha hihetünk a szóbeszédeknek, a brigád a Perfect Darkot támasztaná fel.

A Microsoft májusban jelentette be, hogy ezentúl minden hónapban bemutat valamit az új Xbox érkezése apropóján. Sajnos eddig nem sikerült túl erősen a promósorozat: a májusi Inside Xbox óriási csalódás volt, júniusban pedig csak blogposztokra futotta a cégnek. Állítólag augusztusban újabb műsorra számíthatunk, akkor az Xbox Series X kistestvére, az Xbox Series S lesz a főszereplő.

Az Eurogamer egyik újságírója szerint a Sony legközelebb augusztusra készül State of Playjel.

6.
6.
Őrnagy
#5: Amúgy boxom van, és szeretem is. A Game Pass kurvajó. Vannak jó játékok is, minden fasza, csak az a kurvanagy durranás hiányzik.
5.
5.
Őrnagy
Annyira balfaszok a Micronál, komolyan. Ezek nem tudnak egy normális reklámkampányt összehozni? Már írtam párszor, de úgy látom, senki sem gondolkodik hozzám hasonlóan.
Tehát :
A Gears 5 első előzetese unalmas volt.
Az új Halo előzetese unalmas.
Ezek elvileg izgalmas shooterek, nem? Olyan előzetes kéne nekik, hogy kirobbanjanak a képernyőből!
Hihetetlen. Vagy csak én vagyok szőrszálhasogató? Ez a szerencsétlen Outer Worlds is egy tök jó game a kritikusok és a játékosok szerint is, de akinek nincs Game Pass, az szerintem nem is hallott róla.
4.
4.
Őrnagy
#3: Miért, Outer Worlds 2 már szóbajött egyáltalán? Amúgy mennyit adtak el az 1-ből? Nem kapott valami hatalmas reklámot.
3.
3.
Várás van. A Halo-nál érdekel, hogy mit hoztak ki belőle, mert ott is valami nagy reformokat emlegettek. Én most megmondom, hogy simán kinézem belőlük, hogy valami open world lesz, de még egy Destiny knockoff-ot is el tudok képzelni. De ez csak találgatás, úgyis csak akkor derül majd ki.

Obsidian érdekelne még nagyon, de valószínű ott is, hogy a Drágám, a kölykök összementek the videogame lesz és nem az outer 2. Mindegy, akkor is várás van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...