Csúszik a Mafia: Definitive Edition

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 8.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredeti tervekhez képest egy hónappal később kerülhet csak boltokba a Mafia: Definitive Edition. A készítők addig sem hagynak látnivalók nélkül minket, két hét múlva jön az első gameplay trailer!

Habár a Mafia: Definitive Edition augusztus 28-án jelent volna meg az eredeti tervek szerint, a premiert kénytelen volt elhalasztani a 2K Games és a Hangar 13, miután a koronavírus-járvány az ő munkájukat is fenekestül felforgatta. Jelen állás szerint szeptember 25-én debütálhat a játék PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

A Mafia: Definitive Edition az első rész teljes remake-je, amely a második és a harmadik rész újrakiadását is magába foglaló Mafia Trilogy című pakk részeként is megvásárolható. Csúszás ide vagy oda, nem maradunk látnivalók nélkül a közeljövőben: a fejlesztők két hét múlva, július 22-én teszik közzé az első gameplay trailert az anyagból.

A legutóbbi kedvcsinálóért erre tessék, míg a Mafia II: Definitive Editionről szóló tesztünket itt találjátok meg.

19.
19.
crytek
14 perc gameplay

https://youtu.be/6Ng6Gc1Vn6g
18.
18.
GAMEROD
#17: ...még hozzáteszem hogy az első három Hitman magyar főbb fejlesztői is ebben a csapatban vannak már.
11.
11.
Nothing
#6: Az "amerikai" szót baromi felesleges volt beleírni a kommentedbe. Rengeteg kreatív és tehetséges fejlesztőcsapat működik az USA-ban. Távol álljon tőlem, hogy SJW-t játsszak, de visszatetsző ez a középkori előítéletesség.
10.
10.
shorty123
amihez ez a Hangar 13 hozzányúlt abból még csak szánalmas végeredmény született de hátha most összejön nekik
9.
9.
crytek
#8: Gondolom mikor létrejöttek ezek a dolgok ők maguk azt gondolták ez így most egy mestermű aranybánya . Jött a 2-3 Defi aztán a mafia 1 release date. Aztán jön a blaha hogy a már már tökéletes hiba és bugmentes Mafia 2-t sikerült szétkurniuk ami még szarul is fog pedig egy biten nem lett szebb és a 3-nál is bughegyek jelentek meg (amúgy is voltak benne ez nem újdonság) Rájöttek hogy a teszteletlen szarjuk mégse aranybánya és egy trióból legalább 1 tagot próbálnak menteni.... NEM FOG MENNI mert egy senkiházi cég aki foglalkozik vele... kár hogy ezt a 2K nem látja be :(
6.
6.
GAMEROD
Legalább nem csúszik sokat. A játéktól pedig nem kell betojni, ugyanott készül, ahol az eredeti is készült, nem pedig valami amerikai hozzánemértőknél.
5.
5.
Ooorky
már sok ez az unalmas
2.
2.
Ultimate_
1.
1.
Ultimate_
már unalmas ez a sok csúszás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...