Csúszik a Mafia: Definitive Edition

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 8.
  • Csúszás
Az eredeti tervekhez képest egy hónappal később kerülhet csak boltokba a Mafia: Definitive Edition. A készítők addig sem hagynak látnivalók nélkül minket, két hét múlva jön az első gameplay trailer!

Habár a Mafia: Definitive Edition augusztus 28-án jelent volna meg az eredeti tervek szerint, a premiert kénytelen volt elhalasztani a 2K Games és a Hangar 13, miután a koronavírus-járvány az ő munkájukat is fenekestül felforgatta. Jelen állás szerint szeptember 25-én debütálhat a játék PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

A Mafia: Definitive Edition az első rész teljes remake-je, amely a második és a harmadik rész újrakiadását is magába foglaló Mafia Trilogy című pakk részeként is megvásárolható. Csúszás ide vagy oda, nem maradunk látnivalók nélkül a közeljövőben: a fejlesztők két hét múlva, július 22-én teszik közzé az első gameplay trailert az anyagból.

A legutóbbi kedvcsinálóért erre tessék, míg a Mafia II: Definitive Editionről szóló tesztünket itt találjátok meg.

22.
Sarlott
#21: Xboxon vagyok, láttam hogy nem a legjobb lett. Lehet inkább az eredeti verziókat kéne behúznom a 2-3. részből, az elsőből maradna az új verzió.
21.
Kawada
#20: A 2-vel jobban jársz, ha olcsón, GOG-on megveszed a régi kiadást.
20.
Sarlott
#19: Tetszik, köszi a linket. Nekem ez gyerekként kimaradt, egy jobb akcióban majd megveszem a trilógiát.
19.
crytek
14 perc gameplay

https://youtu.be/6Ng6Gc1Vn6g
18.
GAMEROD
#17: ...még hozzáteszem hogy az első három Hitman magyar főbb fejlesztői is ebben a csapatban vannak már.
17.
GAMEROD
#15: Jólvan, kit érdekel mit vársz. Az eddigiek alapján nem néz ki rossznak, sőt egyáltalán nem. Már az is pozitív dolog, hogy válaszolgatnak a kiadók/fejlesztők a kérdéseimre, legyen az akár Warhorse, akár 2K United Kingdom, akár Playway. Eddigi tapasztalatok alapján pont ezek nem adtak ki selejtet akik veszik a fáradságot a játékosok kérdéseinek megválaszolására is.
15.
Kawada
#14: Ja, biztos a takarítónő meg a hot-dog készítő még ugyanaz mint anno... A cseheknek a mancsa ugyanúgy benne volt a 3-ban is. És a haosnlóan szar dlc-kben is. Nem várok sokat. Akkor nem csalódok.
14.
GAMEROD
#7: Ezt a cseh stúdiújuk készíti, nem a san franciscói. És elég sok olyan ember dolgozik rajta, aki az eredetin is dolgozott.
11.
Nothing
#6: Az "amerikai" szót baromi felesleges volt beleírni a kommentedbe. Rengeteg kreatív és tehetséges fejlesztőcsapat működik az USA-ban. Távol álljon tőlem, hogy SJW-t játsszak, de visszatetsző ez a középkori előítéletesség.
10.
shorty123
amihez ez a Hangar 13 hozzányúlt abból még csak szánalmas végeredmény született de hátha most összejön nekik
9.
crytek
#8: Gondolom mikor létrejöttek ezek a dolgok ők maguk azt gondolták ez így most egy mestermű aranybánya . Jött a 2-3 Defi aztán a mafia 1 release date. Aztán jön a blaha hogy a már már tökéletes hiba és bugmentes Mafia 2-t sikerült szétkurniuk ami még szarul is fog pedig egy biten nem lett szebb és a 3-nál is bughegyek jelentek meg (amúgy is voltak benne ez nem újdonság) Rájöttek hogy a teszteletlen szarjuk mégse aranybánya és egy trióból legalább 1 tagot próbálnak menteni.... NEM FOG MENNI mert egy senkiházi cég aki foglalkozik vele... kár hogy ezt a 2K nem látja be :(
8.
Ultimate_
#3: akkor nem kell belengetni a játékot aug 28.-ra ha még jelent állapotában egy nagy szarkupac lehet egy általuk beharangozott nagy remake-hez képest, szóval előrelátóan kéne meghatározni egy megjelenési dátumot, de minden játéknál ez a divat már.
7.
Kawada
#6: Az, hogy 10 évvel ezelőtt a stúdió (by the way, kedves fojesz, elírás van a cikkben, 13-as az a hangár, nem 31-es. :) ) úgy lett létrehozva, hogy beleolvadt a cseh csapat is, attól sajnos ennek már nem sok köze van az eredeti bandához. Jelen állás szerint a Mafia 3 és az előző 2 játék remasteredével tudom megítélni ezt a csapatot, az pedig sajnos nem sok bizalomra ad okot. Felőlem csúsztassák el nyugodtan egy évvel is akár, de valami rendes dolgot rakjanak elém, mert az egyik all-time kedvenc játékomon szöttyög egy olyan csapat, aki nekem még sok örömöt nem okozott. Kicsit úgy érzem, mint amikor szürkehályogos, kancsal doki hajol az arcomba miközbe épp húzza fel a maszkot, és közli, hogy "nyugalom, secperc alatt ki is szedjük azt a vakbelet).
6.
GAMEROD
Legalább nem csúszik sokat. A játéktól pedig nem kell betojni, ugyanott készül, ahol az eredeti is készült, nem pedig valami amerikai hozzánemértőknél.
5.
Ooorky
már sok ez az unalmas
4.
Kawada
3.
Kawada
már unalmas ez a sok hiszti.
1.
Ultimate_
már unalmas ez a sok csúszás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...