Valorant - sárkányokkal a kézben

  • Írta: szlav
  • 2020. július 9.
  • Letöltés
Link másolása
A Riot Games tudja, hogyan lehet pénzt csinálni a kozmetikai kiegészítőkből. A Valorant Elderflame skincsomagja apró sárkányokká alakítja hőseink fegyvereit, ehhez azonban mélyen a pénztárca aljára kell nyúlnunk.

korai próbakör során és a végleges tesztben is megemlítettük, hogy a Valorant vizuális fegyverdizájnja egyszerűen kiábrándító, ez azonban minden bizonnyal egy szándékos lépés, hiszen a Riot Games ezzel sarkallja a játékosait arra, hogy néhány extra dollárt letegyenek a különlegesebb skinek mellett.

Nos, az már nyilvánvalóvá vált, hogy a csapat tud elképesztően menő, egyedi fegyvereket készíteni, ha akar, bemutatkozott ugyanis az Elderflame csomag, amely az Operator távcsövest, a Vandal gépfegyvert, a Frenzy pisztolyt és a Judge shotgunt részletesen animált, valódi bébisárkányokká alakítja. Nem is kérdés, hogy kevés játékban találkoztunk ilyen ötletes stukkerekkel.

Igen ám, de a Riot Games alaposan megkéri a prémium skinek árát. Ha a teljes csomag érdekel minket, vagyis mind a négy fegyvervariánst hozzá szeretnénk adni az eszköztárunkhoz, akkor kénytelenek leszünk 100 dollárt leperkálni a Valorant mikrotranzakciós boltjában. Ennyibe kerül ugyanis a 11000 VP-t tartalmazó csomag, amelyből 9900 VP-t elköltve megszerezhetjük az Elderflame fegyvereit.

Nem olcsó mulatság, de mivel a skinek csupán vizuális extraként szolgálnak, semmiképp sem változtatják meg a fegyverek statisztikáit, így nehéz vitába szállni a dologgal, pláne, hogy a Valorant egy teljes mértékben ingyenesen játszható lövölde.

1.
1.
mephi
Nagyon szeretem ezt a játékot, a pass-t meg is vettem hozzá. De több mint 30k pénzt (ezért már a legjobb játékokat is meg tudod venni újonnan pl.: CP2077) adni pár skinért, nos ez kizárt nálam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...