Koncepciós képeken Night City bulinegyede

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 9.
  • Képek
Link másolása
Sajnos még viszonylag sokat kell várnunk a Cyberpunk 2077 megjelenésére, szerencsére azonban a CD Projekt RED igyekszik gondoskodni róla, hogy mindig kapjunk valami új infót a készülő RPG-ről.

Nem is olyan régen a készítők meséltek nekünk pár apró részletet a Cyberpunk 2077-nek otthont adó város, Night City hat jellegzetes kerületéről, és most egy tweetben három koncepciós rajzot is megosztottak Westbrook bulinegyedéből.


Ahogyan azt már korábban is írtuk, Westbrook Night City egyik legtehetősebb környéke, ahol a gazdagok és/vagy híres polgárok élnek, így keresve sem találhatnánk jobb helyet, hogy bulizzunk, és tomboljunk egy nagyot. Természetesen a felejthetetlen estékért mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk, de ha nem lenne rá zsetonunk az sem probléma: nagyon szívesen kölcsönöznek nekünk némi költőpénzt a legkülönfélébb illetők, csak aztán nehogy a rossz embernek tartozzunk tovább a kelleténél...
2.
2.
Dízel
tök jól néz ki, de ez mitől bulinegyed? hol vannak az android prostik? a dark acid techno partyk? a drog? a pénzszóró partyzó emberek?
1.
1.
Nem engedélyeztem nekik, hogy betegyék a (első képen szereplő) kéglimet a játékba. Küldök valakit a magánrepülőmmel, aki egyésével fogja őket megcipőzni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...