Egy kérdőív buktatta le az Xbox Series S-t?

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 9.
  • Pletyka
Link másolása
Hívjuk akár Xbox Series S-nek, vagy Xbox Lockhartnak, az biztos, hogy nem most először hallottunk pletykákat egy lehetséges másik next-gen Microsoft-konzolról. A szivárgás pedig tovább folytatódik - ezúttal a Capcom buktatta volna le a gépet?

A japánok ugyanis egy tweetben jelezték, hogy szeretnék megszondáztatni a játékosokat a soron következő Resident Evil-résszel, a Village-dzsel kapcsolatban. A kérdőívet a linkre kattintva bárki kitöltheti, és csak pár percet rabol el az életünkből, azonban néhányaknak más érdekességet is tartogatott: valami szemet szúrt az egyik kérdés válaszlehetőségeinél.

Ugyanis az egyik kérdés arra kíváncsi, hogy amennyiben tervezzük megvenni a Resident Evil: Village-et, akkor melyik platformra tennénk ezt meg, és a lehetőségek között ott szerepel a következő opció is: Xbox Series X Digital Only. 

Sokan úgy vélik, hogy ez az Xbox Series S (vagy Lockhart) neve, de persze az sem kizárt, hogy a PlayStation 5-höz hasonlóan a redmondiak szintén terveznek a piacra dobni egy lemezmeghajtó nélküli Xbox Series X-et. Akárhogy is, mivel ez nem hivatalos, Microsofttól származó információ, tessék fenntartásokkal kezelni őket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...