Microsoft Flight Simulator - hamarosan zárt béta

  • Írta: gorien
  • 2020. július 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Júliussal véget ér a Microsoft repülőgép-szimulátorának alfatesztje, hogy átadja a helyét a zárt bétának. A játékot a fejlesztők még mindig 2020-ra ígérik, így remélhetőleg ez annak a jele, hogy minden sínen van.

Még tavaly tudtuk meg, hogy visszatér a Microsoft Flight Simulator, amely néhány hónapon belül megkezdte az alfatesztjét, és azóta is abban működik. Ez alatt az idő alatt rendre kaptunk fejlesztői videókat, amelyek a játék különböző funkciót ismertették (legutóbb például a navigáció volt soron), és a játékosoktól is érkeznek a screenshotok, amin megcsodálhatjuk, mit tud a szimulátor. Július 30-ával azonbn zárt bétába lép a játék, azaz újabb játékosoknak nyílhat lehetősége a kipróbálására.

A bekerülés hasonló, mint az alfánál: jelentkezned kell az Xbox Insider Programba, és akkor esélyed nyílik arra, hogy meghívót kapj. Az alfa minden játékosa automatikusan bétahozzáférést is kap, így nekik sem kell aggódniuk, hogy kiesnének a pikszisből. A játék egyébként épp most frissült egy nagyobbat, ennek a részleteit itt találjátok, ezzel egyetemben pedig új alfameghívókat is kiküldtek.

A Microsoft Flight Simulator 2020-ban várható PC-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...