Októberre csúszik a Remothered: Broken Porcelain

  • Írta: gorien
  • 2020. július 10.
  • Csúszás
Link másolása
Nyár helyett végül csak ősszel játszhatunk majd a Stormind Games horrorjátékának folytatásával, a Remothered: Broken Porcelainnel. A játékban egy fogadó titkaira kell fényt derítenünk, de ésszel, mert itt a megyek-lövök megközelítés nem játszik.

A Remothered: Tormented Fathers kivívta a kritikusok elismerését, és elég nagy rajongótábort is szerzett magának, hogy a Stormind Games folytatásban kezdjen el gondolkodni. A Remothered: Broken Porcelain az idei Future Games Show-n mutatta meg magát ismét, amikor a megjelenési dátumát is leleplezték, de az már nem állja meg a helyét. 

A fejlesztők úgy döntöttek, hogy az augusztus 25-i megjelenés helyett október 20-án küldik a boltokba a játékukat – az időt az alkotásuk tökéletesítésére használják fel, és szerintük csak még illőbb lesz, hogy a horrortörténetet halloween környékén lehet játszani.

A Remothered: Broken Porcelain története az Ashmann fogadóban játszódik, és a fejlesztők szerint egyszerre való újoncoknak és veteránoknak is. A játékkal a filmszerű történetmesélés a céljuk, amely főleg nyomozásra és lopakodásra épít.

A játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is meg fog jelenni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...