Frissítve: Giancarlo Esposito a Far Cry 6 főgonosza

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 10.
  • Pletyka
Link másolása
Régóta pletykálják már, hogy a vasárnapi Ubisoft Forward során a Far Cry 6-ról is lehullik majd a lepel, az imént azonban egy idő előtt élesített PlayStation Store-adatlap ténylegesen is lebuktatta a folytatást.

A hongkongi PlayStation Store idő előtt élesítette a Far Cry 6 adatlapját - a játék valószínűleg a vasárnapi Ubisoft Forward egyik meglepetésbejelentése lett volna.

Az időközben eltávolított oldal szerint a játék 2021. február 18-án jelenik majd meg, és a találgatásoknak megfelelően Giancarlo Esposito alakítja majd a főgonoszát, Anton Castillót, aki egy Yara nevű fiktív - de erősen Kubára emlékeztető - ország diktátora. Az első artworkön már ő is feltűnik természetesen, méghozzá a fiával, Diegóval:

A játékos Dani Rojas, egy helyi gerilla bőrébe bújhat majd bele, akinek természetesen az lesz a feladata, hogy az Amigókkal az oldalán (a Fangs for Hire-mechanika helyi képviselőivel) porig égesse a zsarnok birodalmát. Utunk során eljutunk majd Esperanzába, Yara fővárosába, de dzsungelekben és tengerpartokon is harcolhatunk a rögtönzött fegyvereinkkel.

További érdekes adalék, hogy az adatlap szerint a PS4-es változat ingyen frissíthető a PS5-ösre - ez valószínűleg igaz lesz az Xbox-kiadásokra is. Ezenkívül vélhetően PC-s verzióra is számíthatunk majd.

Update! A Ubisoft egy, a szivárgásokra kikacsintó tweetben fellőtte az első teasert a játékhoz: 

40.
40.
#39: +1

Egyszerűen csak +1

A 3 elment még így '84-ben és elvolt vele az ember, míg Vaas élt, nem igaz? Csak kár, hogy nem tudták ott befejezni.
39.
39.
Mortis
zárójelben: most, pár nappal ezelőtt kezdtem el játszani a Far Cry 5-tel az ingyenes uplay+-nak köszönhetően és be kell valljam, hogy ennél elcseszettebb videójátékkal még nem találkoztam.
eltekintve attól, hogy mekkora baromság az alapszituáció és hogy harmadjára ismétlik el ugyan azokat a helyzeteket( felosztott terület, manipulatív, autoritter vezetés, tömegmészárlás, stb.) rosszabbul mint ahogy a 4 tette- pedig azt hittem annál vaníliább játék nem létezik s lám mégis- : ilyen elcseszett pálya és küldetésdizájnnal még nem találkoztam semmilyen másik open world játékban. értem én hogy élővé akarták tenni a világot a véletlenszerű eseményekkel, de amikor negyedjére kell nekifutnom egy lopakodást kérő küldetésnek, mert valami vadállat odarongyol és ezért elkezdik megölni a túszokat, vagy a semmiből észrevesz egy éppen akkor spawn-oló!!! repülő vagy a lángszórós pacák felrobbantja/meggyújtja magát és ezért kezdik el mészárolnia túszokat(????) - és ez nem egyszeri eset;én alapjáraton lopakodni szeretek, de ezzel a rendszerrel szinte lehetetlen. pedig érdekes módon ilyen bajok a korábbi Far Cry-okkal nem voltak.
az over-world dizájnerek viszont kitettek magukért, néhol a vizuális történetmesélés is erős, ahogy pl. egy falmellé állítva lelőtt pár egybekulcsolt kezekkel fekszik vérbefagyva - de ezen kívül a Far Cry 5 egy nagy szar és én ritkán mondom ezt bármire.
38.
38.
medson
#34: Akkor instant előrendelés lenne :D
37.
37.
medson
#33: Basszus fel sem tűnt hogy ő játszotta, mondjuk rég nyomtam már a 3 al de ez most lesokkolt picit :D
34.
34.
kryszisz
#33: Pont erre gondoltam amúgy én is, lassan jöhet Heisenberg papa:D
33.
33.
markoci555
Jézusom! Most döbbentem rá, hogy a 3-asból Michael Mando játszotta a "főgonoszt", aki a Better Call Saul-ban van, most pedig Gus jön :D
Most már nem csak a színész miatt érdekel, az alap felállás is érdekes lesz.
32.
32.
Gerzson95
Van egy olyan érzésem, hogy nem ez a rész fog gyökeres változásokat hozni a szériába.
31.
31.
JohnSpartan
Szar Cry 1.6
Tudja az Ubi hogy kell a szart még 6x teljes áron eladni...
30.
30.
kryszisz
#23: Mondjuk nekem pont, hogy a szörnyecskés része nem tetszett a dolognak (ezért is az első 4 pálya a kedvencem). Nem azért mert benne voltak, hanem mert szarul voltak implementálva. Túl gyorsak voltak sok esetben (főleg a szűk pályákon), és a lopakodás sem nagyon működött ellenük. Ennek ellenére imádom a játékot. :)

#20: dobhatnál nekem is, csakhogy könnyebben csússzon a műszak:D
28.
28.
sloth
#18: remélem pityókából készült a kenyér, különben zavargások lesznek a keleti fronton
27.
27.
Mortis
#26: nagyon menő gyerek vagy. mondták már?
26.
26.
manderel
#11: "mióta várunk már egy western Far Cry-ra?"


Eszembe se jutott eddig. De most hogy mondod, valószínűleg az lenne az egyetlen Far Cry, amit soha ki sem próbálnék.
23.
23.
adamsfamily
Az első rész és az Instincts mutánsokról szólt és volt némi misztikus beütése.Nem értem,hogy ez a széria miért hagyta el a gyökereit.
Ez a negatív szereplős történetmesélés a 3. részben még eredetinek tűnt,de így a sokadik ismétlésre kicsit szánalmas.Főleg a készítőkre nézve.
22.
22.
logic5
Évek óta nem volt használható FC... Ideje lenne már egynek. De félő, hogy nem lesz.
20.
20.
DragonBleacPiece
#19: énis épp 12 órában vagyok este :D és van házi körtepálinkám (szigorúan torokfájás ellen, hehe)
19.
19.
kryszisz
#18: Áhh, köszi a tippet, mindenképp kipróbálom majd, nem telefingani a hintót azért elég nagy előny:D
18.
18.
#17: Székelykáposzta plusz olyan kenyér, aminek borsot szórtak a hélyára. Mindent visz, mint a piros hetes és nem fogod tőle telefingani a hintót sem.
17.
17.
kryszisz
#16: Haver te vagy feszt gyógyszerre iszol, vagy épp valami szerecskén vagy:D ha utóbbi, akkor dobjál már nekem is bá$tya, hátha jobban bírom majd az éjjeles 12 órázást:P
16.
16.
#15: Szerfelett lelombozó, hogy mennyivel többet vártam ennél. Megvanak itt a jó kommentelők, akik mindig tudnak egy gombot varrni az események sodrásában helyenként feltűnő szándékosan othagyott méretes lyukakra, de ez a leidiótázásba torkollás kifejezetten low-conecpt és egyéltalán nem inspiráló.

Don't sweat it bitte sehr.
15.
15.
ABorealis27
#14: "A stílusomból kifolyólag"? :D
Jó reggelt, szinte egy az egyben téged idéztelek :) Szar érzés, ha tükörbe néz az ember és egy idióta néz vissza.
14.
14.
#13: Be szép is vóna, ha azokat bannolnák ki, akik elolvassák.

Különben is, én már csendben maradtam, csak meg kellett alkotnom az engine-t a beszélgetéshez. A többi megy magától. Maradj velünk te is, a stílusodból kifolyólag (sok értékes mondanivaló, semmi kötekedés, mint mindig) még rád is várhatnak meglepő fordulatok.
13.
13.
ABorealis27
#7: A kommented tényleg csak fárasztás, nyilván azért olvassák az anti játékosok a galaxis ilyen mélységekből előtőrő mételyeid, mert tudják, hogy mit nem kapnak: némítás funkciót a fórumon.
11.
11.
Mortis
hát ha tényleg Kuba szerűség lesz a helyszín, megint egy diktátor főgonosszal, akkor azt kell mondjam: dögvész. megint lesz egy trópusi helyszínünk a sorozat folyamán harmadik alkalommal( 1. és 3.), újabb hatalommániás antagonistával( talán az összes Far Cry ilyen és már a 3.-ban is unalmas volt, azt ezen a fronton csak Vaas emelte ki a dögvészből);újabb szabadságharccal( 3., 4., 5. és talán a Primal is idesorolható) - ezt így én már tényelg nem támogatom egy forinttal se. mióta várunk már egy west end Far Cry-ra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...