Halo Infinite - először a kampányt mutatják meg

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 10.
  • Teaser
Link másolása
A Halo Infinite lesz a két hét múlva esedékes Xbox-esemény egyik főszereplője, azonban egyelőre csak a játék kampányát fogják megmutatni nekünk a fejlesztők, a multiplayert nem.

Durván két hét múlva, július 23-án tartja meg a Microsoft azt a műsort, amelyben bemutatkoznak az Xbox Series X first-party fejlesztései. Habár olyan szivárgásokat nem tudunk garantálni nektek, mint amilyenekre a Ubisoftnál láttunk példát, a fejlesztők így is teaselik majd a játékaikat.

A 343 Industries például a legutóbbi blogbejegyzésében hintette el, hogy a Halo Infinite egy kampánybemutatóval képviselteti majd magát, így tehát a multiplayeres látnivalókra még várnunk kell. Ez persze nem feltétlenül lenne meglepetés, láttunk már hasonló módon felépített marketingkampányt, érdemes azonban megjegyezni, hogy a korábbi pletykák szerint az Infinite kezdetben kizárólag single playerben lesz játszható, a multiplayer szegmens pedig később érkezik majd hozzá, ami szintén indokolhatja a dolgot.

Hogy mi az igazság, arra talán már a showcase során fény derül.

5.
5.
Őrnagy
Látszik a cikkíró hozzá nem értése. Az kéne legyen a cím, hogy az új Hálóban kevesebb a buzi, mint a Last of Usban. Rögtön több hozzászólás lenne
2.
2.
kopic
Kommentek számából látni, hogy mennyi ember is várja a játékot itt GK-n...
1.
1.
crytek
Nagyon kíváncsi leszek mivel állnak majd elő...Szerencsére szabadnap nézem az egész bemutatót
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...