Jövőre marad a Monster Hunter-mozifilm

  • Írta: gorien
  • 2020. július 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Ez az év már csak ilyen, csúsznak-halasztódnak a filmek. A Monster Hunter filmadaptációja sem járt másként, a szeptemberi premierről már lemondhat, az új dátum pedig meg sem áll 2021-ig.

Ugyan lassan újranyitnak a mozik és a moziláncok (nálunk július 2-ától tárultak fel a Cinema Cityk kapui), a filmipar továbbra is a számok és a bevételek játéka. Még jelenleg is azon megy a verseny, hogy a blockbusterek idényét vajon a Tenet vagy a Mulan kezdi újra, ugyanis amint úgy tűnne, fix a legújabb időpont, mégis halasztás lesz a vége.

Ahogy újra és újraértelmezik a forgalmazók a filmes naptárat, egyre hátrébb kerülnek egyes, az ipar szempontjából nem akkora súlyú alkotások. Így járt a Monster Hunter filmadaptációja is, tudta meg a Deadline, amelyet a szeptember 4-i premierdátumról 2021. április 23-ra helyeztek át. A Sony hivatalos indoklást nem közölt, de feltehetően a filmjei jó pozicionálása áll a háttérben.

A filmhez még februárban érkeztek karakterposzterek, amelyeken a Milla Jovovich által alakított Artemis hadnagyot és a Tony Jaa játszotta Vadászt láthatjuk. Az idegen, szörnyekkel lakott világba kerülő katonák ellenfelét, akit egyelőre csak Admirális néven ismerünk, Ron Perlman kelti életre. Az adaptációt Paul W. S. Anderson rendezi, aki a Resident Evil-filmekért is felelt.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...