Bejelentették az EA Sports UFC 4-et

  • Írta: gorien
  • 2020. július 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Bemutatkozott az EA Sports UFC 4, amely a sorozat korábbi részeihez képest újraszabott karriermódot, új pályákat és izgalmas, csontrepesztő bunyókat ígér. A megjelenés ráadásul nincs is olyan messze.

Júniusban szellőztették meg, hogy már készülőben van az EA Sports UFC 4, és az ígéreteknek megfelelően be is futott a hivatalos előzetes, stílszerűen a UFC 251 elnevezésű sportesemény közben. Az Electronic Arts sosem tapasztalt játékélményt ígér, újradolgozott karriermóddal, gördülékeny harcokkal és vadonatúj pályákkal. Az előrendelőknek Anthony Joshua és Tyson Fury bokszolók első napos megszerzése a jutalma.

Az MMA-játéksorozat negyedik részében a karakterek minden eddiginél mélyebb személyre szabása várható a karriermódban, és a történetük is szépen hízik, ahogy az amatőrök közül a világsztárok közé küzdjük fel magunkat. Jön négy új pálya, a Blitz Battles és az Online World Championship módokban pedig más játékosokkal szemben tehetjük próbára magunkat.

Az EA Sports UFC 4 augusztus 14-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de már a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es változatuk is megkapta a korhatár-besorolást, így hiába nem lettek hivatalosan bejelentve, biztosan számíthatunk rájuk.

A bejelentés mellé screenshotokat is kaptunk.

 
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...