Nem lesz a Game Pass része a Cyberpunk 2077

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 12.
  • Hír
Link másolása
Egy Twitteren elindult pletyka miatt kellett tisztáznia a helyzetet a CD Projekt RED-nek, nem lesz az Xbox Game Pass kínálatában benne a cyberpunk RPG - legalábbis a novemberi rajtkor biztosan.

Jeff Grubb a VentureBeattől részletezte a Twitteren, hogy szerinte mekkora előnyhöz jutna a Microsoft a konkurenciával szemben, ha a Cyberpunk 2077-et már a megjelenés napján az Xbox Game Pass részévé tennék.

Ezután egy kisebb félreértés történt, és végül Radek Grabowski, a CD Projekt RED PR-menedzserének kellett tisztáznia, hogy a játék nem lesz benne a november 19-én az Xbox Game Pass kínálatában. A Cyberpunk 2077 az idei év egyik legjobban várt alkotása, könnyen feltétezhető, hogy rengeteg bevételt fog termelni - így érthető, hogy nem akarják az előfizetéses szolgáltatás részévé tenni a premierkor.

Grubb tényleg csak egy példaként használta a játékot, azonban ha az Xbox Games Pass játékai között nem is, a GeForce Now kínálatában már a debütáláskor megtaláljuk majd a várva-várt RPG-t.

8.
8.
Ooorky
4.
4.
mephi
#3: Kétlem, hogy valaha is CDPR-t bárkinek is hagynák, hogy felvásárolják.
3.
3.
Ez azért túl nagy falat lett volna Phil papának. Biztos ezért voltak pletykák, hogy a Microsoft felvásárolja a CD-t :)

Amúgy meg igazuk van. Én sem engedtem volna ki gamepass-be ezt megjelenés napján. Talán hülyék lettek volna.

Erről a gamepass megjelenés dologról azt olvastam, hogy a Micro először ajánl egy ilyen lehetőséget megjelenésre és egy összeget. Ha nyitott rá a kiadó, akkor tárgyalnak az összegről. Megegyezés esetén jön gamepass-be a cím és az is meg van határozva, hogy mennyi ideig lehet ott elérhető. Az a szabály, hogy ha a Micro hatalmasat kaszál ezen, akkor sem pampoghat a kiadó, de ha bebukik a játék a gamepass-ben (nem hoz új előfizetést és kevesen játszanak vele), akkor sem kap vissza pénzt. (Epic is ilyen az egy heteivel.)

A Cyberpunk megjelenésén nem a CD kaszált volna, ha jön gamepass-be... Én is elküldtem volna őket másik galaxisba hódítgatni.
2.
2.
Rampage
Pl. A RAGE 2 az megjelenése után nem sokkal
1.
1.
Ruvik
Most őszintén, mikor volt egy AAA játék elérhető ilyen módon a megjelenéskor meg még sok hónap után? Már az RDR2 is hatalmas meglepetés volt pedig az már szülinapos is volt mire egyszer bekerült.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...