Októberben jön a Watch Dogs Legion

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 12.
  • Megjelenés
A Watch Dogs Legion bemutatójával indított a Ubisoft Forward műsora, ahol egyúttal a játék napra pontos megjelenési dátumáról is lerántották a leplet a készítők. Már nem kell sokat várnunk rá!

Október 29-én jelenik meg a Watch Dogs Legion PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára. Habár a játék a next-gen konzolokon is tiszteletét teszi, értelemszerűen ezekhez még nem kaptunk dátumot. (Az xboxos verzió a Smart Delivery lehetőségét is támogatja.)

Látnivalóból viszont nem volt hiány a Ubisoft Forward műsora során: egy közel nyolcperces gameplay bemutatóval indított a show, ahol bemutatkoztak az anyag főgonoszai - így a Londont uralma alatt tartó Albion vezetője és a környék első számú bűnözői csoportja mögött álló hölgy -, valamint újabb példákat láttunk arra, hogy itt bizony bőven lesz alapanyagunk az ellenállásunk felépítéséhez: az építőipari munkástól kezdve a drónszakértő techie lányon át egy John Wick-szerű bérgyilkosig mindenkit hadrendbe állíthatunk. Emellett abból is kaptunk egy kis ízelítőt, hogy miért jutott oda az Egyesült Királyság fővárosa oda, ahova.

Emellett egy hangulatos kisfilmet is kaptunk a játékhoz, amit Alberto Mielgo, a Spider-Man: Into the Spider-Verse art directora rendezett, mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást:

6.
Mortis
#5: sehogy. a Ubi az utóbbi játékaikban mind egyre jobban s jobban kísérletezett azzal, hogy hogyan lehetne a legjobban testreszabhatóvá tenni az avatárokat a bejáratott franchise-aiban: Odyssey válaszható nem, Far Cry 5 karakter kreálás - csakhogy senki nem ezt várta a játékoktól, mert definiált főhősökhöz volt szokva mindenki - ez szerintem kompromisszum a Ubi részéről a két véglet között( se nem custom karakter, se nem egy jóldefiniált főszereplő), ami szerintem borzasztó pofáraeséssel fog járni ,de majd meglátjuk
5.
Kawada
Én csak azt nem tudom, hogy a francba tud ez a játék valami kerek egésszé összeállni. Egyszerűen annyira random szarságnak tűnik az egész nekem, mint ahogy gyerek fejjel játszottam a GTA1-el.

A trailer amúgy fasza volt (nekem a Far Cry is nagyon tetszett).
4.
Oldman
A játékot kipróbálta a Nessaj nevű youtuber, neki tetszik, meg a grafika is pazar. Amit viszont látok a játékban az megint az, ami vitákat fog generálni sokaknál. Hogy mi az? A rengeteg néger és migráns hátterű egyén megjelenítése, akikkel olyan dolgokat kell tennünk, ami egy terrorizmussal is felér. Gyilkolások, hackelések, balhék, balesetek létrehozása stb. És mindezt a fehér lakosság kárára. Nem is értem hogyan engedhetnek meg egy ilyen játékot a polcokra kerülni az illetékesek a mai feszült politikai helyzetben.
Mi lenne fordított esetben? Megmondom: rasszizmus vádjának a felemlegetése, néger tombolások az utcákon. Elnézést ha félreértelmezem a játék lényegét, de az ominózus videóban én ezt (is) látom/hallom.
https://youtu.be/dCO4WHaQaLI
3.
Neotechtr
Így van. A játékra nem vagyok kíváncsi, de ez a trailer minden téren zseniális. Simán érdemelne valami díjat.
1.
Palack20
Hat ez a kisfilm megha a jatek egy kula is lesz nalam mindent vitt. Nagyon jol megvolt csinalva le a kalappal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...