Októberben jön a Watch Dogs Legion

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 12.
  • Megjelenés
Link másolása
A Watch Dogs Legion bemutatójával indított a Ubisoft Forward műsora, ahol egyúttal a játék napra pontos megjelenési dátumáról is lerántották a leplet a készítők. Már nem kell sokat várnunk rá!

Október 29-én jelenik meg a Watch Dogs Legion PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Stadiára. Habár a játék a next-gen konzolokon is tiszteletét teszi, értelemszerűen ezekhez még nem kaptunk dátumot. (Az xboxos verzió a Smart Delivery lehetőségét is támogatja.)

Látnivalóból viszont nem volt hiány a Ubisoft Forward műsora során: egy közel nyolcperces gameplay bemutatóval indított a show, ahol bemutatkoztak az anyag főgonoszai - így a Londont uralma alatt tartó Albion vezetője és a környék első számú bűnözői csoportja mögött álló hölgy -, valamint újabb példákat láttunk arra, hogy itt bizony bőven lesz alapanyagunk az ellenállásunk felépítéséhez: az építőipari munkástól kezdve a drónszakértő techie lányon át egy John Wick-szerű bérgyilkosig mindenkit hadrendbe állíthatunk. Emellett abból is kaptunk egy kis ízelítőt, hogy miért jutott oda az Egyesült Királyság fővárosa oda, ahova.

Emellett egy hangulatos kisfilmet is kaptunk a játékhoz, amit Alberto Mielgo, a Spider-Man: Into the Spider-Verse art directora rendezett, mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást:

3.
3.
Így van. A játékra nem vagyok kíváncsi, de ez a trailer minden téren zseniális. Simán érdemelne valami díjat.
1.
1.
Palack20
Hat ez a kisfilm megha a jatek egy kula is lesz nalam mindent vitt. Nagyon jol megvolt csinalva le a kalappal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...