Még nem csúsztál le az ingyenes Watch Dogs 2-ről!

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 13.
  • Akció
Link másolása
Több módon is hozzá lehetett férni az ingyenes Watch Dogs 2-höz a Ubisoft Forward során, a probléma csak annyi volt, hogy a szerverek túlterheltsége miatt egyik sem működött tökéletesen. A kiadó meghosszabbította az akciót.

A Ubisoft már jó előre beharangozta, hogy a Ubisoft Forward nézői ingyenesen letölthetik majd a Watch Dogs 2 PC-s verzióját. Ezt kétféle módon tehették meg: összedrótozták a Twitch- és a Uplay-fiókjukat, és várták, hogy a Twitch-stream során megkapják a játékot, vagy pedig a Uplayen keresztül nézték a közvetítést, és ott közvetlenül hozzáférhettek.

Legalábbis ez volt a terv: ahogy arra a Ubisofton kívül mindenki számított valószínűleg, óriási volt az érdeklődés mind a show, mind az akció iránt, ezért a szerverek túlterheltsége miatt sokan még csak be sem tudtak jelentkezni a Uplay-fiókjukba, és így elestek az akciótól. Még szerencse, hogy a kiadó már a műsor végén jelezte, orvosolni fogja a problémát, és ennek eleget is tett.

Jelentkezz be ezen a weboldalon keresztül, és pár gombnyomás után már igényelheted is a Watch Dogs 2-kópiádat némi extra ingame tartalom kíséretében. Ha sikerrel jártál, kis idő múlva felbukkan a fiókodban minden ajándék.

8.
8.
zozo76hun
gyerekek, nem ebben volt nigger a foszereplo? :D
4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Egyetértek, számomra is nagy kedvenc, én személy szerint az első részt is szerettem, abban inkább a sztori volt erős, míg a második részben inkább a hangulat volt erős.
3.
3.
Tsabesz
Szerintem szuper játék, sok időt töltöttem el vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...