Ilyenek lesznek az új Xbox-játékok borítói

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 14.
  • Képek
Link másolása
A napokban több olyan játék borítóját is láthattuk, amelyek már Xbox Series X-re is megjelennek, ezek alapján pedig kijelenthetjük: a Microsoft sem készül látványos változtatásokra az előző generációs dobozképekhez képest.

Már a Sony esetében is megállapítottuk, hogy a PS5-játékok borítói nem különböznek majd látványosan a PS4-es címekétől, az egyedüli fontosabb különbséget az új konzol dizájnjához igazodó fehér csík jelenti. A Microsoft viszont még ennyit sem újított, amire persze jó oka volt: itt láthatóan az egységesítés kapta a főszerepet.

A napokban a Far Cry 6, a Watch Dogs Legion és a DiRT 5 xboxos változatához is kaptunk borítóképet, ez alapján pedig nagyon úgy fest, hogy a redmondiak nem is bajlódnának különösebben a különböző generációk megkülönböztetésével. A zöld fejlécben már csak annyit olvashatunk, hogy "Xbox", alatta pedig mindenféle felirat és címke árulkodik arról, hogy pontosan melyik platformokon és milyen körülmények között játszható az adott fejlesztés.

Az "Optimized for Xbox Series X" logó mondjuk nem túl diszkrét, ez le is vágta biztosítékot a rajongók körében.

15.
15.
Yanez
#14: Én az új konzolokkal is így vagyok. Most is az lesz nálam a döntő, hogy új xbox vagy ps, amelyiknek szebb a doboza.
14.
14.
Őrnagy
#13: Én is így vagyok. A lemezt el is szoktam dobni kibontás után. A dobozt leteszem állítva a tv alá, és azt nézem, miközben nyomogatom a kontrollert.
13.
13.
Yanez
#11: Számomra a borító a legfontosabb, azért veszem meg. A játék másodlagos, szinte mindegy mi lapul a tokban.
11.
11.
r3dman
Ezek csak borítók.A lényeg,hogy a játék milyen.Nem is értem mi ezzel a probléma.Megint csak a kötelező és elmaradhatatlan siránkozás.
10.
10.
Őrnagy
#9: A fekete és a fehér színek be vannak tiltva.
9.
9.
PaprikaJancsi
#8: Ebben egyetértek, de szerintem ki lesz valami más találva, mert ezt tényleg alig lehet majd látni. Személy szerint egy fekete doboz, azon a fehér logo + felirat szerintem vagány lenne, és feltűnő.
8.
8.
delphijos
#7: Ez igaz. De kétlem hogy érdemben változna. Abban a fekete csíkban csak az egyik neve lesz. Azért ez nem túl feltűnő. Főleg ha még azt is hiszi valaki hogy az összes játék jó “mindenhova”
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Ez jelenleg azon játékok dobozai, amelyek mindkét konzolon elfutnak. Vagyis jelenleg ezek közül nem tudnak mellé nyúlni egyikkel sem.
6.
6.
delphijos
Szerintem azért a kevésbé “profi” vásárlók miatt nem biztos hogy tényleg annyira jó ez a minimál megkülönböztetés. Kiváncsi vagyok hányan nyúlnak majd mellé, mert a matricát nem figyelik eléggé.
5.
5.
#4: Lehet, hogy megint fiús szín lesz a rózsaszín. Mert régen az volt!
https://index.hu/tudomany/til/2015/03/16/rozsaszin_a_fiuknak_kek_a_lanyoknak/
4.
4.
#2: A Dirt nem bírta ki, hogy ne legyen legalább azt egyik csücske rózsaszín. Hát meg sárga... A mai napig kutatom a lehető legelrugaszkodottabb szempontokból is a jelenséget. Minden esetre a Far Cry 6 borítóján nem fedeztem fel ezt a színt. Valami van azzal a játékkal, hogy az egyáltalán nem rózsaszín. Ez olyan különbség a három dizájn között, mint a kvantumfizika, és a rendes Einstein-i relativitáselmélet között van. Az egyik univerzum szabályai nem működnek a másikban. És most mindegy, hogy a gravitációról beszélünk, vagy a rózsaszín színről, pont ugyan az a kettő. Szegény Hawking ezért halt meg és nem derítette ki.
3.
3.
PaprikaJancsi
Nagyon irigyelte az MS a PS4 dobozokon lévő hülye fehér matricát, és ők is rá akarnak valamit dobni a dobozra. xD
2.
2.
Yanez
#1: Mikróéknál nagyon szerethetik a spenótot. Szoniéknál meg az Avatar muvit. Én rózsaszínt tettem volna rá meg egy kis csillámot.
1.
1.
A mai világban már-már meglepő egy zöld csík a doboz tetején. Meg egy zöld tok és egy észrevehetetlen 30 centis zöld logó mindegyiken, hogy optimized, for Series X. Szerintem meg lehetne úgy is csinálni, hogy a főszereplők fejét takarja ki és akkor lehet, hogy nem lenne feltűnő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...