Szeptemberben jön a Dragon's Dogma animéje

  • Írta: gorien
  • 2020. július 15.
  • Cooltúra
Link másolása
Animesorozatként tér vissza a Capcom 2012-es szerepjátéka, a Dragon's Dogma. A széria szeptemberben debütál a Netflixen, a története pedig egy harcost követ, aki egy sárkányon akar bosszút állni.

Tavaly jelentette be a Netflix, hogy animeadaptációt készít a Capcom akció-RPG-jéből, a Dragon's Dogmából. A legfrissebb bejelentésnek hála most már premierdátumunk is van: szeptember 17-én láthatjuk a sorozatot. A széria rendezői székében Shinya Sugai ül, a 2D-s és 3D-s látványt vegyítő animációért a Sublimation felel.

A sorozat története szerint a Sárkányt már egy évszázada nem látta senki, amikor váratlanul újra megjelenik, és porig égeti Cassardis falvát. Ethan életét veszti, amikor a családját próbálja megvédeni, a Sárkány pedig elviszi a szívét – a férfi azonban újjáéled, és elindul bosszút állni. Miközben a sárkányt kutatja, összecsap a hét főbűnt képviselő démonokkal is, ám minél többet győz le, annál többet veszít az emberségéből is.

11.
11.
Heldengeist
#8: Az, hogy borzasztó, azogy kinéz. Nem csak a karaktermodellek, hanem az animáció minősége is. Elkezdtem az első részt, de nem hiszem, hogy tovább jututtam a felénél. Inkább elolvasom.
9.
9.
kamgecam
Akkor itt az ideje újból letölteni a játékot ps4-re és párhuzamosan nézni a sorozatot. :)
8.
8.
Mr.Dead
#2: Kengan Ashuraval mi volt a gond? Én a kinézete miatt alig akartam elkezdeni, a végére meg tökre imádtam. (Például a második évad végén lévő harcot akárhányszor meg tudnám nézni)
5.
5.
DragonBleacPiece
igen, sajnos ez a fajta animáció sokkal olcsóbb, de remélem nem ez a jövő, mert ez tényleg úgy néz ki mintha szemenfosnám magam
4.
4.
Mortis
itt lett volna a lehetőség, hogy egy morbid túlsúllyal küzdő fekete nőt tegyenek meg főszereplőnek ( ugye a karakterkreálóban ilyet is lehetett csinálni), aki megmenti a világot kétkezes Guts-pallost lóbálva. erre szokásos főszereplőt kapunk...pedig mindenki jól szórakozott volna az én ötletemen: az ultra liberálisok, a casual anime néző közönség s a játék rajongói is( legalábbis a magam nevében beszélek, mert ugye a játék gagyi történetét amúgy se vettem komolyan)
3.
3.
Ganzer
#2: De állandóan ezt az okádás engine-t használja a Netflix minden ilyenhez. Az általad említett 2 sorozatot még meg tudtam nézni de pl a Ghost in the Shellt meg az Altered Carbont már inkább el se kezdtem.
2.
2.
Heldengeist
Látom mobilon szereti levágni a kommentet az emote után.

Szóval már a Baki is csak szódával ment el azzal a 3D-vel, a Kengan Ashura pedig még azzal sem, pedig sokkal több volt mindkettőben.

Ez már a képek alapján is ocsmány és még nem láttuk a merev és darabos animációt.
1.
1.
Heldengeist
Netflix és 2D+3D vegyítése...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...