Gamer PC-jét várja a Vaják

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Henry Cavill eddig sem titkolta, hogy hatalmas gamer, és ha teheti, akkor sokkal inkább játszik, mintsem túrázni megy a szabadba. Nos, úgy látszik, ez nem csak marketingduma volt a Vaják-sorozathoz, ugyanis Cavill megépítette az első PC-jét.

A kockák szívébe magát Supermanként és Geraltként belopó Henry Cavill megépítette élete első gamer PC-jét, aminek a folyamatát rögzítette, majd végül fel is töltötte az Instagramjára.

Bár a szerelés alatt próbálta kitakarni, de a szemfüles nézők kiszúrták, hogy Cavill CPU-nak egy Ryzen 9 3900X vagy Ryzen 9 3950X-et választott, míg a GPU-foglalatba egy ASUS GeForce RTX 2080 Ti videokártya került.

Az biztos, hogy ezen a konfigon már nem fog akadni a The Witcher III és a Total War: Warhammer II sem, csak legyen a színésznek elég ideje játszani velük két forgatás között.

16.
16.
Ooorky
#12: Azért az MLP community se gyenge.

Anno Mechwarrior Online-ban beléptem egy pónis guild-be, azt hittem vmi ironikus vicces banda lesz, de full komolyba tolták, fan fiction-öket írtak, kibeszélték a karakterek személyiségét, a vezető a kanadai MLP magazin főszerkesztője volt...
15.
15.
Neo1989
Igazából pont olyan ember mint kb bárki más, csaj ő egy színész.
Jó Witcher-ezést kívánok amúgy.
11.
11.
Gaboo77
Inkább az az aranyos, hogy látszik, hogy tényleg amatőr, ahogy mondja. Megfordítja a vízhűtést, mert fejjel lefele van a kijelző, holott az szoftverből forgatható 90 fokonként. :)
10.
10.
#8: Az a bulvár, hogy a Kanári szigeteken foratták éppen a Wicser második évadát, amikor egyszer csak hirtelen és váratlanul vulkáni hamu ment a szemébe és *majdnem megvakult*, úgyhogy tuti a táppénz. Felbaszta magát a gépre és feljött Budapestre gyógyulni. Lehet, hogy egy miller filmsztár vagy, de ha benne van a szerződésedben, hogy ettől a dátumtól eddig te ott rohadsz a szigeten, mert forgatás van, akkor ott kell maradnod mindenképp. Tavaly is nálunk volt Cavill ilyenkor, bérelt egy zsír Audi-t és nyomta a konditermet, meg a videójátékot, mint a szart. De most is inkább gépet szerel ahelyett, hogy forgatna. Jó kis táppénz, amikor rottyon vagy lóvéval.

Én bírom a figurát és a helyében egy ilyen Ryzen 9 akrámi gépet 2080 Ti-vel én is összecsavaroznék magamnak most így trikóban. Amennyire tele van, mindegy neki, mert ha pár hónap múlva kijön a Ryzen 4000 és a Geforce 3080Ti, akkor ezt a gépet földhöz bassza és a maradékait megeteti a kutyákkal.
8.
8.
Stranger
#3: Egyszer mondott olyasmit, hogy nem "mert" még saját maga gépet építeni. Szerintem ezért is csinálta a videót. Amúgy nem tom eldönteni, hogy egy ilyen embernek több ideje van mert nem jár be napi 8-at melózni vagy fordítva. De az biztos hogy pl. WOW-ot, Total War-t tol(t), amik azért nem a legkönnyebben emészthető kategória. Plusz a Witcher 3 is tutira megvolt, ezért is akarta a sorozatot annyira. Egyébként a Squadron 42-ben is kapott szerepet.
7.
7.
kamgecam
Okos a srác! Vagy a pr ügynöke! Amúgy bírom! Szimpatikus fazon!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...