The Witcher - nyár végétől újra forognak a kamerák

  • Írta: Baloo
  • 2020. június 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Megkapta a jussát a Vaják, ami ezúttal sajnos egy kényszerpihenő volt, most már viszont tudjuk, hogy hamarosan Henry Cavill újra kardot ragadhat, hiszen folytatódik a The Witcher-sorozat forgatása.

Szépen lassan új erőre kap a filmipar, és egyre több filmnek és sorozatnak folytatódik a forgatása ott, ahol a vírushelyzet miatt félbemaradt. A Vaják sem volt ez alól kivétel, és habár jó ideje szállingóznak már a pletykák a munkák újrakezdéséről, mind idáig semmi hivatalos megerősítéssel nem szolgáltak nekünk a készítők.

A sorozat hivatalos Twitter-oldala most azonban megtörte a csendet, és bejelentették az örömteli hírt, miszerint augusztus 17-től újra forogni fognak a kamerák. Remélhetőleg ez a szünet nem lesz nagy hatással a premierre, és tartani tudják majd az eredetileg 2021-re tervezett megjelenést.

14.
14.
Ooorky
#13: Fuu, haver anno fogadásból ivott egy 50ft-os csavartat.
3 napig fosott ztána :D
13.
13.
Juha
#10: Én régen Bőcsről "tartály mélyén maradt, zavaros" Borsodit szereztem be, jelöletlen üvegekben, koliban sokat nyertünk rajta, de főleg az üvegvisszaváltásnál :-)
10.
10.
Ooorky
#9: Nekem meg egy hidon köll átmennem, hogy a magyar ár harmadáért vegyek Tatratea-t.
Mondjuk vettem már 120ft-ért retro csehszlovák üveges Zlaty Bazant-ot is, az se volt rossz :D
9.
9.
Juha
#8: Pszt, halkan, itthon csak a házi pálinka hat, veszik is, mint a cukrot!

Persze a cukrot is a pálinkafőzéshez veszik, de mindegy.

Kb. 5 éve vettem házipálinkát "termelőtől", most megint kellett volna egy bulira. Durván ötszörös árat mondott, mint anno, az azért nem 2-3%-os infláció, mindez a szürkepiacon.
Azt mondta sokszorosan nagyobb lett a kereslet Bp.-ről és külföldről is, mióta otthon gumicsizmából is lehet pálinkát főzni.
8.
8.
Ooorky
#7: Tatratea testvér, Tatratea!
5.
5.
BockÚr
Hát nekem amennyire tetszett elsőre most annyira utálom kb, nagyon sok mindenben kell fejlődniük ahogy Ruvik írta hozzátenném, hogy nem csak a nilfgaardi páncél hanem Geralt páncélja is igen ócska, ahogy a kardjai is(sokkal nagyobb focus is lehetne rajtuk mint pl: egy trónok harcában) a néger hülyeséget kukázni kéne a könyvet sokkal pontosabban kéne követni bármennyi potenciál is van benne valószínű nem fogják tudni kihozni belőle a maxot és egy tipikus hollywoodi szarság lesz.
4.
4.
GAMEROD
Amikor tízezer fertőzött volt megállt minden, most hogy tíz-millió van, újraindul minden. Minek a mai világban logikát keresni.
3.
3.
Stranger
Most már semmi sem lesz nálunk forgatva?
2.
2.
Ruvik
Remélem mind történetileg, mind minőségileg fejlődnek. Rejlik benne potenciál rengeteg, ez nem is kérdéses. Azonban én úgy gondolom alapjaiban kéne újrarázni a sorozatot. Mondom mindezt egy szezon után amíg még meg lehet tenni ilyesmit. A castingnak bőven van mit bizonyítania, helyenként nagyon kevésnek éreztem néhány karaktert (lehet a forgatókönyv miatt) viszont a főbb szereplők szerencsére jól alakultak. Az a nilfgaardi páncélzat pedig egy nagyon-nagyon átgondolatlan gonoszt ábrázolt szerintem. Pont hogy ők azok akik a nemesi eleganciát vegyítették a háborúval. Kizártnak tartom hogy egy ilyen ocsmány szarban masíroznának pont ők. Meg mondjuk jó lenne valami életet lehelni a városi környezetekbe, és megmutatni Vizimát mint temeria fővárosát. El sem kell mondjam hogy a játékok abszolút etalonnak számítanak desingban.
1.
1.
Juha
A végén még Cavill, mint "migráns" is rajtunk marad, mint a Hegylakó. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...