A next-gen konzolokat is beveszi az Overcooked!

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt konzolgeneráció egyik legjobb partijátéka kerekedett ki az ügyetlenkedő szakácsokat főszerepeltető Overcooked!-ból, aligha meglepetés ezek után, hogy a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is tiszteletét teszi a sorozat.

A Team 17 és a Ghost Town Games bejelentette, hogy 2020-ban PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elhozzák az Overcooked!-játékokat, méghozzá az Overcooked! - All You Can Eat nevet viselő csomag formájában. Az új kiadás a két alapjáték mellett minden eddig megjelent DLC-t tartalmaz, emellett újdonságokat is hoz magával: hét extra pályát és három séfet egészen pontosan.

A játék 4K felbontás és 60 fps mellett fut majd, és gyorsabb töltési időket ígér, továbbá a keresztplatformos multit is támogatja. Mivel az első részt is átültették a második játék motorjára, így az eredeti Overcooked! pályáit először játszhatjuk majd online is. Érdekes adalék emellett az Assist mód, amely különféle könnyítéseket jelent: beállíthatjuk, hogy hosszabb időnk jusson egy-egy rendelésre, továbbtartson egy-egy kör, vagy akár komplett pályákat is átugorhatunk. Az új csomag emellett szabadon méretezhető kezelőfelületet, diszlexiások számára is kényelmes feliratozást, valamint különféle színvakokat segítő opciókat kínál.

3.
3.
Gerzson95
1.
1.
Ez amúgy egy tök jó játék. Epic-en volt ajándék az első része, nézzétek meg, lehet sokaknak megvan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...