Overcooked PC, PS4, SW, XBOXONE

Ez a kooperatív módra építő főzős játék még azokat is megizzasztja, akik otthonosan mozognak a konyhában.

Frissítve: Ezek a PS Plus szeptemberi játékai

Noha nemsokára hivatalos forrásból is megtudhatjuk, hogy milyen játékokat kapunk a PlayStation Plus-előfizetésünk mellé, a szivárogtatók ezúttal is gyorsabbak voltak. Szeptemberben főzni, vadászni és orgyilkolni fogunk.

Születésnapot ünnepel az Overcooked!

Öt éve már, hogy a Ghost Town Games piacra dobta az első kooperatív sütögetős partijátékát, ezt ünnepli meg a mindkét epizódot tartalmazó Overcooked! All You Can Eat legújabb, ingyenes frissítése.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március vége felé közeledve végre ismét alaposan beindul a játékipar. A héten érkezik Josef Fares új kooperatív játéka, a Switch-tulajok az új Monster Hunter miatt dörzsölhetik a tenyerüket, de érdemes lesz odafigyelni a független fejlesztésekre is.

Overcooked! All You Can Eat - minden platformon

Az Overcooked! 1-et és 2-t is tartalmazó All You Can Eat kiadás tavaly debütált a next-gen konzolokon, de nem marad meg kizárólag ott. Hamarosan a játékok minden korábbi platformján is elérhető lesz.

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Overcooked! All You Can Eat - indul a főzés PS5-ön

Az ígéretekhez hűen tegnap a PlayStation 5 megjelenésével együtt befutott az Overcooked! All You Can Eat, amely a főzős játék eddigi legteljesebb kiadása. A premier mellé megkaptuk a játék utolsó kedvcsináló előzetesét is.

PS5-ön rajtol el először a next-gen Overcooked!

Hiába válik hamarabb elérhetővé az Xbox Series X/S, az Overcooked! All You Can Eat először a PlayStation 5-ön válik elérhetővé, és csak később fut be a Microsoft konzoljaira.

A next-gen konzolokat is beveszi az Overcooked!

Az elmúlt konzolgeneráció egyik legjobb partijátéka kerekedett ki az ügyetlenkedő szakácsokat főszerepeltető Overcooked!-ból, aligha meglepetés ezek után, hogy a PlayStation 5-ön és az Xbox Series X-en is tiszteletét teszi a sorozat.

Az Overcooked az Epic következő ajándéka

Ha csütörtök, akkor újabb játékot ad ajándékba az Epic Games Store. Hiába váltak be azonban eddig a májusban kiszivárgott infók, ezúttal mégsem jött be a papírforma. Az ARK: Survival Evolved helyett az Overcooked lehet a miénk.