Már játszható a Rogue Company

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A tegnapi nap folyamán elérhetővé vált a Rogue Company korai hozzáférésű változata, így valamennyi célplatformon beleleshetünk a multiplayer-orientált, külső nézetes taktikai lövöldébe. Egyelőre viszont nem ingyen.

A Rogue Company egy külső nézetes taktikai lövölde, amelyben elitügynökök bőrébe bújva eshetünk neki más játékosoknak különféle játékmódokban. Mindegyik "rogue" más és más képességekkel rendelkezik, az egyik hősről épp a tegnapi Nintendo Direct Miniben hullott le a lepel. Ahogy az új trailer is sejteti, a fejlesztést végző Hi-Rez Studios már most belevágott a lore-építésbe:

A Rogue Company PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül, és free-to-play játék lesz. Tegnap óta valamennyi célplatformon elérhető a korai hozzáférésű változat, igaz, ezzel csak akkor játszhatunk, amennyiben befizetünk valamelyik Founder's Packre: ezekből három kiszerelés létezik, egy 15, egy 30 és egy 60 eurós, és különböző kozmetikai kiegészítőket, illetve extra játszható karaktereket vonultatnak fel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...