Rogue Company PS4, SW

A Smite alkotóinak legújabb játéka.
Típus:

Play at Home - in-game tartalmakat osztogat a Sony

Tovább folytatódik a Sony Play at Home elnevezésű kezdeményezése, azonban ezúttal nem ajándékjátékokkal, hanem ingyenes játékon belüli extrákkal kedveskedik a PlayStation-tulajoknak a japán cég.

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!

Rogue Company - elérhető az első Battle Pass

A Hi-Rez Studios csapatalapú taktikai shootere megkezdte első szezonját, ami újdonságokat is hozott a játékba. Ezek közül kiemelkedik egy új ügynök, akit a Battle Pass megvásárlásával is be tudunk szerezni.

Rogue Company - most már tényleg free-to-play

A Rogue Company már a nyáron elstartolt korai hozzáférésű játékként, ám akkor még meg kellett vásárolnunk a Founder's Packet, hogy játszhassunk vele. Tegnap azonban nyílt bétába lépett, és így már minden platformon ingyen gyűrhetjük.

Már játszható a Rogue Company

A tegnapi nap folyamán elérhetővé vált a Rogue Company korai hozzáférésű változata, így valamennyi célplatformon beleleshetünk a multiplayer-orientált, külső nézetes taktikai lövöldébe. Egyelőre viszont nem ingyen.

Lássuk a mai Nintendo Direct Mini újdonságait!

A Nintendo ma reggel harangozta be, hogy délután újabb Nintendo Direct Mini-epizódot vetít majd le a rajongóknak, ezúttal ráadásul kizárólag a külsős fejlesztésekre fókuszálnak majd.

Ezek voltak még a Future Games Show vendégei

A Future Games Show-n a nagyobb játékok mellett (melyekről önállóan írtunk) sok kisebb cím is helyet kapott. Ezek előzetesek vagy fejlesztői bemutatók révén hallattak magukról, és ebben a cikkben gyűjtöttük össze őket.

Rogue Company - mozgásban a Hi-Rez lövöldéje

Tavaly ősszel hallottunk először a Smite és a Paladins alkotóinak legújabb játékáról, most viszont mozgás közben is megcsodálhatjuk a Rogue Companyt. A hátulnézetes lövölde már az első naptól crossplay-támogatással érkezik.

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.