Hamarosan jön a Blasphemous első DLC-je

  • Írta: gorien
  • 2020. július 21.
  • Letöltés
Link másolása
A keresztény ikonográfiából nagyot merítő metroidvania, a Blasphemous augusztusban megkapja első DLC-jét. A The Stir of Dawn címre keresztelt kiegészítő többek között egy New Game+ módot is hoz magával.

A The Game Kitchen soulslike metroidvaniája, a Blasphemous sötét hangulattal és kíméletlen játékmenettel mutatkozott be tavaly szeptemberben. Ha úgy érezted, hogy eddig nem szenvedtél és kínlódtál eleget Cvstodia gyengéket nem tűrő világában, akkor a fejlesztőknek van egy jó híre: egy ingyenes DLC-vel még tovább nehezítik a játékot.

A The Stir of Dawn legnagyobb hozzáadott értéke a New Game+ játékmód, amit True Calvarynak kereszteltek – igazán beszédes. Ebben a módban a játék egy sokkal nehezebb változatát játszhatod újra, minden korábban megszerzett felszerelésedet megtartva. Új küldetéseket, ellenfeleket és bossokot is kapunk, illetve egy Penitence-rendszert, amely végérvényesen módosítja a végigjátszásunkat.

A True Calvaryn túl kisebb játékélményt javító változtatások is jönnek: javítanak a szinkronon és a gyorsutazáson, kapunk néhány új kivégzésanimációt, és visszatámadni is lesz esélyünk a DLC telepítése után.

A Blasphemous: The Stir of Dawn augusztus 4-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

14.
14.
thelegendary
Imádom! Szeretettel várom! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...