Elérhető a Cris Tales konzolos demója

  • Írta: gorien
  • 2020. július 21.
  • Korai verzió
Link másolása
A Cris Tales a fejlesztők szerint egy indie szerelmeslevél a JRPG-khez. Gyűjts csapatot, harcolj meg számtalan ellenféllel, és védd Crystallis királyságait. A demó eddig csak PC-n volt elérhető, most már konzolokon is játszható.

A SYCK és a Dreams Uncorporated közös játéka, a Cris Tales olyan klasszikusokból merít, mint a Chrono Trigger, a Valkyrie Profle, de modernebb ihletforrásokat is találunk, olyanokat, mint a Bravely Default vagy a Persona 5. A fejlesztők a szerepjátékukkal az ilyen alkotások előtt tisztelegnek, és abból, amit eddig láttunk (a PC Gaming Show-n vagy a Future Games Show-n), nem lehet majd okunk a panaszra.

A Cris Tales története Crystallisban és a négy királyságában játszódik. Crisbell előtt komoly feladat áll: meg kell állítania az Időcsászárnőt és újraírnia a jövőt. Útja során színes mellékszereplőkkel találkozik, akikből csapatot verbuvál – a társaink képességeit körökre osztott harcokban kamatoztathatjuk. A húszórásnak ígérkező játékidő során hozott döntéseink kihatnak a világ sorsának alakulására.

A Cris Tales november 17-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. PC-n egy ideje már elérhető a demója, ugyanezt pedig végre a konzolosok is letölthetik mostantól.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...