Beszédes a Halo Infinite dobozképe

  • Írta: szlav
  • 2020. július 23.
  • Képek
Link másolása
A 343 Industries közzétette a Halo Infinite dobozára kerülő hivatalos artworköt, az élesszemű rajongók pedig már most számos olyan részletet észrevettek, amelyek új, egyedi játékelemekre utalhatnak.

A Halo Infinite dobozképe amellett, hogy elképesztően vagány és kísértetiesen hasonlít a legelső Halo borítójára, tartogat pár olyan apróságot, amit csak az igazi rajongók szúrhatnak ki. Érdemes elsőként közelebbről is szemügyre venni Master Chief vizorját, abban ugyanis feltűnik egy Brute tükörképe. Ez gyakorlatilag megerősíti a korábbi pletykákat, úgy tűnik, valóban a The Banished ellen vesszük fel idén ősszel a harcot.

Ennél is érdekesebb azonban a spártai páncél bal alkarjára erősített fekete színű szerkezet. Hallottunk már pletykákat arról, hogy az Infinite új játékelemként tartalmaz majd egy grappling hookot is, amellyel olyan helyekre is eljuthatunk, ahová másképp nem tudnánk. Nos, úgy tűnik, hogy ezt a csáklyát láthatjuk a borítóképen, és ha már a legfőbb promóciós anyagon is helyet kapott a szerkezet, akkor valószínűsíthető, hogy tényleg lényeges szerepet kap majd a játékban. A Halo: Reach jetpackjei óta nem volt probléma a helyszínek vertikalitásával, de úgy tűnik, az Infinite ennél is jobban felkarolja a függőleges pályadizájn lehetőségeit.

Akárhogy is legyen, a játékról több részletet is megtudhatunk majd a Microsoft ma esti közvetítésén.

12.
12.
delphijos
#7: Lehet. A cégem úgyis paranoiás a vírus miatt, ha vissza lehet menni, és ebben mennék, lehet eltekintenének a maszktól. :D
11.
11.
adamsfamily
#5: Az ötödik rész valahogy nem érződik a 4. rész folytatásának.Eleve a játék felében Locke-al kergeted Master Chief-et.A sztori szerintem szar lett,pedig a 4. tetszett.
10.
10.
#8: Kb ugyan ez, csak annyi különbséggel, hogy meg tudtam látni, hogy mit lehet benne kedvelni. Igazából jó lövöldözős játéknak tartom, de nem vittem végig egyik részét sem. Ha anno multiplatform megjelenés lett volna, akkor talán mindenki jobban ismerné a játékot, de igazából így is megállt a lábán, hogy "mindenki utálta mindig is".
8.
8.
xSHx
Én ezt a sorozatot az ellenfelek kinézete miatt egyáltalán nem tudtam komolyan venni és minimálisan kedvelni sem. Ilyen kis vicces, gagyi figurák. A fő karakter nem néz ki rosszul, de semi különlegesen sincs benne számomra. X360 érában próbáltam ki és adtam neki esélyt, de nem váltott ki bennem semmit.
7.
7.
Őrnagy
#6: Figyelj, ha ebben a cuccban mennél dolgozni, mindenki téged nézne. Ezt jelenti az elképesztően vagány :D
6.
6.
delphijos
Nem haterkedem, de én nem látom ebben az “elképesztően vágányt”. Fanmade cuccok szebbek szoktak lenni. Bár tény hogy nem a borító a lényeg.
5.
5.
godach
#2: Én még csak a négyig jutottam. Mit értesz az elrugaszkodott alatt?
4.
4.
kamgecam
#2: Szerintem elég durva lesz amennyi pénzt öltek bele. Olvastam anno hogy a hang effektekbe is milyen technikát fektettek. A tippem az hogy a Destiny-hez lesz hasonló mmo, pve, pvp lövölde.
Személy szerint engem egy Fable bejelentéssel tudnának megvenni kövi genre! :)
2.
2.
ADMlN
Engem érdekel, nagy reményeket fűzök ehhez a részhez. Remélem tényleg visszatér a széria a gyökereihez, mert nekem a Halo 5 már túlságosan elrugaszkodott volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...