Halo Infinite - lássuk a sztorit!

  • Írta: gorien
  • 2020. július 23.
  • Videó
Link másolása
Az Xbox Games Showcase leginkább beharangozott résztvevője a Halo Infinite volt, így nyilván ez nyitotta a bemutatók sorát. Ahogy ígérték, a kiadott majdnem kilencperces gameplay a kampányra koncentrált.

Egy nappal előtte a játékdoboz borítójával tüzelték a népet, most pedig végre mozgásban is láthatjuk a Halo Infinite-et. Egy rövidebb teaser és egy kilencperces gameplay szolgáltat látnivalót a karácsonykor érkező játékhoz. A Halo Infinite Xbox One-ra, Xbox Series X-re (Smart Delivery-támogatással) és PC-re jelenik meg.


74.
74.
Ps fanboy
#73: Lassabban követik a fejlődést, hogy az átlagember pénztárcája is elbírja, de nem fogják vissza szerintem. Sőt művészi szempontból pár stúdió még előbbre is viszi a gaminget, mint ipar és ezek között olyanok is vannak, akik csak kizárólag konzolokra fejlesztenek.
73.
73.
#72: Abban gondolom egyet értümk , hogy mostanában a konzol vissza fogja a játék ipart.Ps-re hegyeztem ki, ami hiba volt ....Kawada ki is is használta.Konzol!Így talán nem talál fogást.
Igazad van , hogy teljes élményt kapnak a konzolosok...De már rég lehetne jobb , ha nem piaci alapon nem kéne velük foglalkozni.És ez tény. Sajnos.
72.
72.
Ps fanboy
#66: Ezt most pc-s fejjel mondod és értem is, hogy miért, de a konzolosok jó nagy része leszarja ezt, nekik már most is adott a látvány és bőven elvannak vele és a ps5 el ez gondolom javulni fog. Ez a lényeg, 4k (ha akarsz), 60 fps, kevesebb töltési idő (ez nagyon fontos), a többi nem igazán téma feltéve ha a fentebbi elvárások teljesülnek, de ha nem, esetenként még azt is simán lenyelnék.
69.
69.
#68: Ezzel senki nem vitatkozik, igazad van.De ebben a generációban már (pláne a vége felé) hátráltató tényező volt a ps 4.Gondolok itt a cyberpunkra, ami már rég megjelent volna, ha nem multi címként akarnák értékesíteni.Nem megy ps-en.... .lehet nem kommunikálják, de nem ez lehet az egyetlen játék.Félreértés ne essék , ps3 korszak simán verte az akkori gépeket.Ok nem simám de .... .Nagyon csúnyán fogok fogalmazni, de mostani ps 5 a szegény ember PC-je.Bár nem tudjuk az árát, lehet jobb gépet lehet összeállítani az árából.Kiderül.Erre mondtam , hogy a sonynak lépni kell, mert ez nem fenntartható amit csinál.
68.
68.
Marcus88
#66: Ezt majd a vásárlók a pénztárcájukkal eldöntik,hogy mire van szükségük!
Ha annyira szar lenne a helyzetük,akkor mindenki pc-t építene és nem vennék a konzolokat.A játékosok többségénél az erő ami a pc mellett van,nem az első helyen áll,sőt még a második helyen sem.
67.
67.
Marcus88
#62: Miért kellene a sonynak elfelejtenie az exeket? Nagy százalékban ezek adják el a gépüket!
Hardveres lemaradásról beszélhetünk,ami minden generációban meg van és meg is lesz.
Amúgy a sony szépen megvan magában,miért kellene foglalkozniuk,hogy milyen erős egy pc vagy hogy miben van lemaradásuk a pc-vel szemben?
66.
66.
#63: Épp ez az... .A mai felgyorsuló világban nem fér bele, ha 4-5 évente cserélnek egy már megjelenésekor elavult hardvare-t.
65.
65.
Marcus88
#60: Szerintem meg nem azzal van a baj,hogy nem valódi nex gen látványt kaptunk,mert az tényleg még kb 2-3 év.
Itt azzal van a baj,hogy megint jött a nagy hype,hogy megmutatja a konzol a nagy erejét,ere kaptunk egy ezer sebből vérző Halo gameplay-t,amit a jelenlegi generáciból egy halom cím simán lealáz.
Már a múltkor az AC Valhalla behirdetett gameplay,ami végül nem volt,már elnézést kértek,hogy hát nem így gondolták,erre meg most lenyomják ezt!
Nekem az jön le,hogy hülyének nézik az embereket!
63.
63.
Ps fanboy
#62: A Ps-t nem az ereje miatt vették eddig sem, hanem mert egy kompakt élmény. A mai felgyorsuló világban inkább a pc-nek kellene félnie. XD
62.
62.
Nekem az az érzésem a Sony ebben a generációban nyitni fog más platform felé is.Baromi nagy hátrányban van a PC-vel szemben.Most egy sima közepes gamer pc üti a ps5-t, egy normálisabb pedig lehet a következő generációt is.Ha van egy kis eszük elfelejtik az exeket.Mert tényleg baromi nagy lemaradásban vannak már.És ez csak növekszik a közeljövőben.
61.
61.
"Minden esetre tőlük meg pont azt nézem ki, hogy Tlou2 PS5 verzió film grain nélküli verzióval jönnek elő és attól úgyis megáll az ész."

Kitelik tőlük, és sokan tapsolni fognak.Újra megveszik :D.
59.
59.
kopic
#58: Te mirol beszelsz ember? Csak ugy megsugom hogy rendelkezem X-el...
Egyebkent neked mi bajod van? :D Egy rossz szot nem szoltam hozzad.
58.
58.
#57: Egy kommentbe leírni, hogy milyen jó és feelinges, de előtte azt, hogy örökre elásta magát a MS, meg akkor, hogy ha 7-8 pontokat kap a játék. Most ez a komment miről szól? Valószínű sem PC-n, sem konzolon nem tudsz majd vele játszani, kit érdekel, hogy elássa magát nálad a Microsoft?
57.
57.
kopic
https://www.ign.com/articles/halo-infinite-gameplay-demo-early-work-in-progress-build

Ez eleg rosszul hangzik es 4 honap mulva jon a jatek... Ha 7,5-8 pontokat fog majd kapni, akkor nalam orokre elasta magat a M$.

Gameplay-el egyertelmu rajongoknak akartak kedvezni. Nagyon hajaz a bemutatott palya az 1.resz 2.palyajara, amikor is lezuhanunk ugyanugy a Gyurure es fel kell fedezni a nyilt terepet.
Plusz nagyon atjott az igazi Halo-s feeling a bemutatobol.
53.
53.
#52: Akkor ügyes a Sony, ha most full keményen belép a közeljövőben egy elég jó grafikájú ex gameplay-el. Ilyen közhangulat mellett az egy csapás lehet rájuk. Bár a Sony a közelmúltban kijátszott bizonyos kártyákat a nagyágyúi közül. Minden esetre tőlük meg pont azt nézem ki, hogy Tlou2 PS5 verzió film grain nélküli verzióval jönnek elő és attól úgyis megáll az ész.

Szerintem minden szép, minden jó, de egyik sem mutatott olyan grafikát, amitől bárkinek valamenyi next-gen érzése lenne.
51.
51.
kamgecam
#49: Mondom, engem nem zavar! Nagyon ritka az az ow játék ami megfog. Ilyen a Witcher3, Zelda, a most megjelent GoT.
Meg bejön hogy letisztult a grafika csak vannak még hiányosságok amit úgyis ki fognak javítani még. Halo, Fable, Stalker 2 ezek instant vételek lesznek! Illetve az Obsidian új fantasy játéka is érdekel.
49.
49.
#46: Semi-Open World-nek hívják, és az ow egyik fajtája, ahol "kisebb" mapokon lehet kalandozni. Ezeket cserélgetik alattad, mint az Exodus-ban, vagy változó hub van, mint a Deus Ex-ben. A grafikára meg te magad mondtad, hogy nagyon messzire ellátós, tű éles és ez egyelőre még real 4K 60 fps. Erre esett a választás. Majd lesznek más játékok is, amiknél nem ezekre esik a válsztás, azok majd jobban fognak kinézni. Meg a csőjátékok. Azok sokkal jobban fognak kinézni. De egyelőre azt vélem észre venni, hogy inkább stilizálja mindenki a grafikát olyanra, mint a Toy Story, meg a Zelda és eddig senki nem mutatott egy fotorealisztikusságra törekvő anyagot. Fotorealisztikus grafikai irány a Metal Gear Solid V, vagy a Stalker, Call of Duty pl, de ilyesmik még nem készültek, és szerintem 2-3 év, amire lesz valami igazán komoly.
47.
47.
Oistrakh01
Egy jó nagy adag kula lesz az új halo.
46.
46.
kamgecam
#24: Nem open world játék lesz az új Halo. Ilyen félig open lesz. Kisebb mapok lesznek benne. Engem nem zavar mondjuk jobban szeretem a narratív játékokat de grafika szintjén azért sokkal áll le-ejtősebbre számítottam.
A Fable lesz majd az a game ami böszmén fog kinézni! Gameplayt még nem láttunk de ide a rozsdás bökött hogy mérvadó lesz! Playground nem szarral gurigázik!
44.
44.
Skygameboy
Ha viccet írnának a Microsoftról ez a Halo lenne az. Mi az isten volt ez? Ezen ülnek 5 éve???
41.
41.
kamgecam
#24: Hatalmasat gyalázott azt azért nem mondanám. Jó volt de azért nem eszem-fszom megáll jó!
Az utolsó gyalázós show az volt ahol e3-on a sony bemutatta a GoW-t Az gyalázott.
Komolyra fordítva tényleg jó volt. Amiért boxot veszek az Fable. A Stalker 2 és a Wk40-es játék is kellenek de azok ps5-re is jönnek. Szerintem a Halo is jó volt nem értem mi nem tetszik a grafikán az embereknek letisztult és kristálytiszta.
39.
39.
#38: Nem úgy, mint a fekete Pókember.
38.
38.
Zisten
Egy szó jut róla eszembe: INGERSZEGÉNY!!!!
35.
35.
crytek
#32: Azt birom amikor egy gamebe tesznek benchmarkot és mindenki örül, hogy na végre lehet tesztelni hogy fut erre a benchmarkba nem történik semmi = fals eredményt kapsz hogy fog futni a game

A játékban ugyanis nem csak "repkedünk" semmit nem csinálva hanem ott akciók vannak robbanások stb amit agyon termelik a játékot. Amikor csináltam a 980ti-m tesztjét komplett végigjátszások átlag fps-ét vettem figyelembe. Volt olyan game ami 2 pályán keresztül 60-70fps-t hozott majd a következőben örültem ha 40 fölé tudott menni. Szóval ja...

UE5 kurva szép és nagyon jó dolgokat tud lesz is kb 4 db fejlesztő cég ami tudja is majd kezelni megfelelően. :)
34.
34.
r3dman
Grafikával semmi baj nincs.Szép a játék de semmi új dolog nincs.Ugyanazok a buta ellenfelek.A célzás,közelítés is maradt a régi fos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...