Tell Me Why - augusztusban jön az első rész

  • Írta: gorien
  • 2020. július 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Xbox Games Showcase-en a Dontnod legújabb kalandjátéka, a Tell Me Why is megmutatta magát, és ezzel egyetemben az is kiderült, hogy augusztusban játszhatóvá is válik az epizodikus kaland első része.

A Tell Me Why, a Dontnod következő kalandjátéka, még tavaly mutatkozott be, amikor kiderült róla, hogy háromepizódos kaland lesz – és az akkori ígéretek szerint mindhárom rész elérhetővé válik még ez év nyarán. Mint láthattuk (pláne mindennel együtt, ami a világban történt tavaly óta) ez nem jött össze, de azért a nyár nem marad Tell Me Why nélkül: augusztus 27-én megjelenik az első epizód.

A Tell Me Why egy ikerpár, Alyson és Tyler Ronan történetét követi Alaszkában, akik között különleges kötelék feszül. Ezt a köteléket felhasználva kell újra felfedezniük a gyermekkorukat és az édesanyjuk életútját, ugyanis lehet, hogy nem mindenre emlékeznek ugyanúgy.

A testvérpár egyik tagja, Tyler transznemű, így a bemutatóval egy időben a Dontnod csapata élesített egy GYIK-oldalt is, hogy spoileres formában beszéljenek néhány felmerülő, fontos kérdésről. Mivel a megadott válaszok még a játék végét is érintik részben, ezért csak olyan olvassa, akit nem bánt az ilyesmi.

A Tell Me Why PC-re és Xbox One-ra jelenik meg, és az Xbox Game Passbe is bekerül.

13.
13.
kopic
#12: Elozmenyt nem toltam. 2.reszt elkezdtem. 2 ep vegigvittem, de az 1. Resz jocskan jobb zene, sztori, karakterek tekinteteben.
12.
12.
kryszisz
#10: Hát én nemcsak majdnem:'( csodálatos játék, az előzménnyel együtt, a 2. részt is pótlom majd:)
11.
11.
Nem tudom mit mondjak.nem ismerem a játékot, biztos jó lesz.De egy 18+- os karika a minimum.Sajnos egyre több játék van ami tiltó listára kerül nálam, és a gyerekek nem játszhatnak vele.Tudom pont az lenne a lényege ezeknek , hogy gyermek kortól neveljék a gyermeket.Köszi de nem.Majd ha betöltik a 18-at eldöntik kell-e ez nekik vagy nem.
10.
10.
kopic
#9: Adom. Odabaxott az 1.resz, a kisebbik bad endingnel majdnem sirtam...
9.
9.
kryszisz
Life is Strange számomra a generáció legjobb játéka lett, úgyhogy ha transzi ha nem, én mocsokmód várom ezt a címet:)
6.
6.
Nothing
Legalább a cím találó...
5.
5.
TrishtanAG
#4: Jah, a Life is Strange-ben sem volt semmilyen történeti szerepe a két tinilány szerelmének. Oh, wait...
4.
4.
Őrnagy
Szerintem 1 dolog miatt lett az egyik szereplő transznemű : vitát generál, és ezzel ingyenreklámot csinál. De hát legyen, engem nem zavar.
3.
3.
Gerzson95
#2: Még az is sok érte. :D
2.
2.
crytek
MS Storeban elárazás gyanús 1000ft a chapter 1
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...