Úton a fehér Xbox Series X?

  • Írta: szlav
  • 2020. július 26.
  • Pletyka
Link másolása
Csak idő kérdésének tűnik, hogy előbb-utóbb fehér színben is boltokba bekerüljön a Microsoft újgenerációs konzolja, eddig azonban még csak a fekete hűtőszekrényt és a hozzá illő kontrollert láthattuk. Most egy fehér irányító is lencsevégre került.

Szinte mérget vehetünk rá, hogy a későbbiekben fehér színben is megvásárolható lesz majd a Microsoft új konzolja. Ezt támasztja alá egy, a Redditen közzétett fotó is, amin az Xbox Series X kontrollerét először láthatjuk fehér színben.

A fotó különlegessége természetesen az, hogy a Microsoft nem ejtett még szót ilyesféle változatról, eddig kizárólag a fekete festésű konzolt és kontrollert reklámozták. Ha az előző generáció példáját vesszük alapul, könnyen elképzelhetjük azt is, hogy a fehér változat nem az első körben piacra kerülő Series X színe lesz, hanem annak az olcsóbb kistestvére, a sokat pletykált Lockhart, azaz Xbox Series S viselheti a világos festést.

Ez határozottan egybecsengene az Xbox One S és Xbox One X megjelenésekor látottakkal, hiszen a gyengébb (később lemezmeghajtó nélküli) konzol fehérben, a natív 4K felbontást támogató erősebb gép pedig feketében került piacra.

3.
3.
Trón,Dead Space-es még illene is a nappaliba,de a Niki Lauda skin miatt már előre intézkedem,ha bele illik,ha nem!!! :)
2.
2.
Ezek igen jók!

https://metabro.hu/hu/2020/07/19/zsenialis-egyedi-megjelenesu-xbox-series-x-konzolokat-tervezett-egy-tehetseges-dizajner/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...