Hamarosan leleplezhetik az Injustice 3-at

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 29.
  • Pletyka
Link másolása
Az Injustice-képregények írója teaselésbe kezdett a Twitteren, amely alapján jogosan tippelhetünk arra, hogy hamarosan lehullhat a lepel az Injustice-sorozat harmadik részéről.

Tom Taylor képregényíró felelt többek között az Injustice-játékok előzményeként szolgáló képregény-sorozatért, a minap pedig a Twitterén rejtélyes üzeneteket tett közzé: a képregényből származó idézetek mellett az Injustice címének betűit kezdte el egyesével kiposztolni. Az első kettő tweetet itt és itt találjátok meg.

Habár Taylor később trollkodott is egyet, a fentiekből nehéz nem arra következtetni, hogy az úriember valamilyen Injustice-bejelentésre kezdte el hangolni a rajongókat: lehet, hogy csak egy új képregény-vonulatra gondolt, de mivel a korábbi füzetek szervesen kapcsolódtak a NetherRealm bunyós játékaihoz, eléggé valószínű, hogy az Injustice 3 is a csőben van már.

Ami azt illeti, abszolút időszerű lenne, hogy ismét egymásnak eshessenek a DC szuperhősei és gonoszai: a fejlesztők két évente rukkolnak elő újabb játékokkal, és felváltva jelentkeznek a Mortal Kombat- és az Injustice-sorozattal. Mivel legutóbb a Mortal Kombat volt a soros, 2021-ben valóban az Injustice-é lehet a főszerep.

Még valami: ugye senki nem felejtette el, hogy augusztus 22-én rendezik meg a DC FanDome-ot, ahová a Warner videojátékos részlege is készül bejelentésekkel?

1.
1.
godach
Nem bánnám.. Pont most újrázom az elsőt mert meglett a második is. Még mindig hihetetlenül szuper a single az átvezetőkkel és érdekes az alternatív történetszál. Szóval részemről jöhet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...