Diablo: Immortal - friss előzetes érkezett

  • Írta: szlav
  • 2020. július 31.
  • Videó
Link másolása
Ugye van mobiltelefonotok? Megkezdődött a ChinaJoy 2020-as játékkiállítása, ahol hosszas hallgatás után a Blizzard és a NetEase új mobiljátéka, a Diablo: Immortal is megmutatta magát.

A Diablo: Immortal leleplezése a 2018-as BlizzConon nem aratott osztatlan sikert - fogalmazhatunk úgy is, hogy a Diablo IV-re váró rajongótábor fáklyával és vasvillával fogadta a mobilos mellékágat. A mobilos címekre jóval nyitottabb keleti játékosközösség azonban nem ásta el teljesen az érintőképernyős aRPG-t, így nem is olyan meglepő, hogy a NetEase hazai pályáján, a ChinaJoy 2020-on mutatkozott be a legfrissebb előzetes.

A látottak alapján úgy fest, hogy a koncepció nem sokat változott az utóbbi két évben. Az Immortal látványosan épít a Diablo III alapjaira, a karakterek és a látványvilág szinte teljesen megegyeznek a 2012-es játékban látottakkal, az azonban nyilvánvaló, hogy a mobilkészülékekre szabott epizód több lesz egy hagyományos portnál.

10.
10.
t0mchee
De kedves a Blizz, hogy emlékeztetre, mennyire le akarom őket bombázni... :D
9.
9.
PapaYeti
#5: A nyavajgás vagy a megalaztatás? :) igazából mindkettő előny a mobilos dio hoz...
8.
8.
Mr.Dead
7.
7.
Ooorky
Inkább gyertek réjd sedó ledzsendezni.
Legjobb rpgpvpadhdfpsdvd játék amit valaha kiadtak.
Használjátok ezt a meghívó kódot és kaptak egy sálat meg 2 petákot:
dikkma
6.
6.
Chrysh
#3: Nem kell mindenért ész nélkül örülni, Te is nagyon jól tudod, micsoda kreténséget művelt a Blizzard amikor azt gondolták, hogy jó móka a "NAGY" Diablo bejelentésként és mobilos játékot meghirdetni, mellétéve azt is, hogy amúgy semmi tervünk nincs folytatásra. Ráadásul a fejlesztőket elnézve kapunk egy tucat mobilrpgt. Szóval jah lehessen fanyalogni, mert ez még mindig gyenge mint a lepkefing.
5.
5.
godach
#4: És ha az a fétisem? :)
4.
4.
PapaYeti
#3: Off: Milyen területen dolgozol, hogy megalázhat a főnök ? Keres másikat ha nem te voltál a hülye mert egy ilyen főnök hosszútavon kicsinál.
3.
3.
godach
Ohh. Pont jó ez a hír. Rossz napom volt mert a főnök is és az asszony is megalázott, így jól jön beírni ide, mennyire utálok mindent. Esztert is...
2.
2.
PapaYeti
A dio 3 utan kinek van kedve ezzel játszani ? Adj a nekromantának egy kétkezes kardot hatalmas dps -el és sátalj végig a játékon... szuper.
1.
1.
JAJ, má tudom melyik ez a játék. Az, amelyikkel nem fogok játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...