Valorant - holnap startol a második felvonás

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 4.
  • Letöltés
Link másolása
Augusztus 5-én érkezik az Act II, a Valorant második szezonja, ami egy új Battle Passt, vele együtt pedig egy csokornyi prémium fegyverkinézetet hoz. Ekkor élesedik Killjoy is, az online lövölde legújabb hőse.

Megállíthatatlanul zakatol tovább a Valorant, a Riot Games kompetitív online lövöldéje. A holnap, azaz augusztus 5-én érkező nagy frissítés jegyzi a játék második szezonját, így nem meglepő, hogy számos újdonságra, köztük rengeteg kozmetikai extrára számíthatunk majd.

Az új Battle Pass szintenként feloldható extrái mellett egy új prémium skincsalád is érkezik (hasonlóan az előző szezon sárkányaihoz); ezúttal a Frenzy, a Judge, a Bulldog, az Odin és a késünk kaphat Glitchpop kinézetet.

Ennél is izgalmasabb azonban, hogy az új szezon egy újabb operátorral bővíti a játszható karakterek névsorát. Killjoy egy seregnyi robottal érkezik a csatatérre, melyek közt lesznek hagyományos lőtornyok, riasztóberendezések, egy nanorobotokat szóró gránát és egy hatalmas erőteret létrehozó szerkezet, amely lassítja az ellenfeleket, valamint használhatatlanná teszi a rosszfiúk képességeit.

Az Act II egy új játékmódot is hoz magával. Egy hagyományos Deathmatch módról van szó, ahol a résztvevő tíz játékos mindegyike csakis önmagára számíthat - aki először megszerzi a 30 ölést, az nyer. Annak érdekében, hogy pörgősebb legyen ez a játékmód, a térképen periodikusan láthatóvá válnak majd az ellenfeleink, a sikeresen likvidált játékosok pedig életcsomagokat hagynak maguk után.

2.
2.
Sima TDM legyen még vegtelen elettel, mondjuk 50 killig es le is toltom, battle passt is veszek a borzalom skinekert esku!
1.
1.
Viktor_The_Best
Hogy nez ki a skin Riot Games? Tenyleg 5 eveseknek szantatok a jatekot vagy mi? Mint egy cukrospapir! En legalabb 2 operatort meg 1 uj map-ot vartam volna! Mikor jon uj map? Ez igy keves, a deathmatch lehet jo lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...