Cyberpunk 2077 - hamarosan újabb stream érkezik

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 6.
  • Teaser
Link másolása
Amekkora csend uralkodott pár évig a Cyberpunk 2077 bejelentése után, most ugyanakkora a nyüzsgés a megjelenéséhez közeledve. A CD Projekt RED játékát hamarosan újra láthatjuk egy vadonatúj Night City Wire-stream keretében.

Csúszások ide vagy oda, szép lassan közeledünk a Cyberpunk 2077 premierjéhez, és ezért folyamatosan újabbnál újabb információkat árulnak el nekünk a lengyelek a készülő RPG-jükről. Most Twitteren jelentették be, hogy hamarosan ismét egy friss Night City Wire-műsorral jelentkeznek.

Akárcsak a legutóbbi Night City Wire-ban, ebben az adásban is rengeteg érdekességet tudhatunk majd meg a Cyberpunk 2077-nel kapcsolatban. Ízelítőt kapunk például a fegyverekből, a karakterünk életútjaiból, amiket bejárhat a kaland során, és nem utolsó sorban kiderül, hogy hogyan transzformálódott át a játék univerzumában létező Refused banda a híres SAMURAI formációvá.

A következő Night City Wire-ra már nem is kell sokat várnunk, ugyanis jövő hét hétfőn - augusztus 10-én -, magyar idő szerint este 6 órakor kerül vetítésre.

6.
6.
#4: Nem tudom hány videó van róla, én kettőt láttam két év alatt.
5.
5.
#3: Nagyon komoly az a cikk, már nem tudták, hogy hova legyenek és mit írjanak.
4.
4.
Ruvik
Kicsit sok lesz ez már a jóból. Az RDR2 nulla gameplay jelenettel lett kasszasiker, csak hogy egy közelmúltbeli példát említsek. Ennél a játéknál az volt gond hogy semmit nem mutattak róla, most meg már ott tartunk hogy több órás montage videót lehetne összevágni.
3.
3.
frankdelgado
#1: Ja döbbenetes lesz..egyszer
2.
2.
Szerintem 3 végigjátszás benne van. Az első a választott class-al megjelenésnél. A második, a másik szimpatikus class + másik életút, más döntésekkel, de miután legalább 3-4 hónapig patchelték az egészet és telirakták ingyen tartalommal. Ha elsőre nem hardon volt, másodszorra már úgy kell lennie. A harmadik vérprofiként, tetszőleges nehézségen a harmadik variációval, de csak akkor, ha már vannak hozzá grafikai modok és külső nézet mod.
1.
1.
https://ipon.hu/magazin/cikk/dobbenetes-lesz-a-cyberpunk-2077
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...