Mit nyújt a Crash Bandicoot 4?

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 7.
  • Videó
Két hónap van hátra a Crash Bandicoot-sorozat negyedik részéig, a fejlesztők pedig vették a fáradtságot a State of Playen, hogy bemutassák, mit is tud az új epizód. Egyszerre friss és ismerős stílus, visszatérő karakterek és sok ugrabugra vár ránk.

Júniusban egy tajvani korhatár-besorolásnak hála bukott le a Crash Bandicoot 4: It's About Time, amely tíz éve az első új rész a játéksorozat történetében – az elkészítéséért a felújított trilógia Switch-változatát is jegyző Toys for Bob felel. A hivatalos bemutatkozást követően most ismét megmutatta magát a játék a State of Play nyitószámaként, a fejlesztői kommentár pedig azt is részletezte, mire számítsunk az alkotástól.

Az It's About Time története ott veszi fel a fonalat, ahol a harmadik rész, a Warped elejtette: Dr. N. Tropy és Dr. Cortex lyukat ütött a valóságon, és most minden dimenzió meghódítását tervezik. Crash, Coco és még Dingodile része lesz a kalandnak, amin a világok sorsa múlik.

A fejlesztők célja az volt, hogy egyszerre legyen ismerős és újszerű a játékuk, ami visszatérőknek és a sorozattal most ismerkedőknek egyaránt szórakozást nyújt. Fontos szerepet kapnak például a kvantummaszkok, amelyekkel irányíthatjuk a valóságot. Kettőt korábban már megismertünk, most bemutatkozott a harmadik, amely fázisváltásra képes, de a negyedik még mindig leleplezésre vár. Kapunk egy új N. Verted Mode-ot is, amely számtalan újfajta kihívást tartogat azoknak, akik mindenféle módon végig akarják játszani a játékot, a különböző szintek ráadásul különböző vizualitással jelennek meg.

A Crash Bandicoot 4 október 2-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, illetve később Xbox Series X-en is játszható lesz.

6.
Neotechtr
#3: Szerintem sokkal jobb ez így, mert ha elsőre megállás nélkül is lehetne rajta futni 3 óra alatt, az nem sok mindenre lenne jó.
4.
x360player
Apró észrevétel, de a Toys for Bob a Spyro Remastered trilógiát készítette, nem a Crasht.
Ettől függetlenül nagyon várom, mert a Spyro tökéletes lett és visszahozta a gyerekkoromat pár órára. Biztos vagyok benne, hogy ez a játék is szuper lesz.
3.
DarkLord
Csak így ebből a pár percből is látható, hogy lesz itt olyan pálya, hogy a haját leteszi mindenki az idegtől majd :D Volt pár darab ugye a régi részekbe is. Az az érdekes nálam, hogy, mikor megvettem kitoltam az összeset és azóta is, ha feltelepítem az első pár pálya után rákell jönnöm, hogy krva idegesítő egy játék :D Így az első végigjátszások után mégegyszer pár pálya múlva, mindig letöröltem a gépről. Ennek ellenére tuti ütni fog ez is és be is ruházok rá, ha csak egyszer fogom végig vinni akkor is...
1.
Yanez
Engem maximálisan meggyőztek. Majd valamikor ezt is kitolom. A felújított trilógia is nagy favorit lett. Az elsőből kishíján platina született, de aztán mégsem, mert időközben rájöttem, hogy én is csak ember vagyok. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...