Cory Barlog bizakodó a PS5-tel kapcsolatban

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 9.
  • Hír
Link másolása
A 2018-as God of War rendezője, Cory Barlog kimondottan pozitívan vélekedik mind a PlayStation 5 hardveréről, mind a velejáró generációváltásról. Az úriember szerint néhány igazán áll-leejtős dolgot is látni fogunk a next-gen konzolokon.

Mivel a 2018-ban megjelent God of War hatalmas kritikai és anyagi siker lett, így nem lenne meglepő, ha már javában készülne a folytatás - még ha hivatalosan nem is erősítették meg. Ebből következően a játék rendezőjének volt már szerencséje a Sony next-gen konzoljához, amivel kapcsolatban kifejezetten pozitívan nyilatkozott.

Ez mondjuk még önmagában nem annyira meglepő (volna csak mersze másként beszélni róla), de Cory Barlog nemrég az Animal Talking vendége volt, ahol elmondta, hogy szerinte miért lesz mind a PS5, mind a generációváltás kedvező a fejlesztőknek.

Barlog véleménye szerint a PlayStation 5 SSD-je lenyűgöző - így a fejlesztőknek nem kell majd vacakolnia például a töltőképernyők elrejtésével, és néhány nagyon menő dolog létrehozására is képesek lesznek ezáltal.

Valamint még azt is hozzátette, hogy a generációk közti váltás mindig is macerás volt a fejlesztőcsapatok számára, hiszen mire egy-egy hardvert kitapasztaltak, már a nyakukon is volt a következő, amit ki kellett tanulniuk. Most viszont úgy érzi, hogy ez a jelen és következő generációs konzolok hasonló architektúrájának köszönhetően sokkal kényelmesebben és simulékonyabban fog lezajlani.

Barlog 39:41-nél csatlakozik a műsorhoz.

12.
12.
kamgecam
#7: Tudtam hogy ráharapnak! Szép volt Yanez! :D
11.
11.
delphijos
Box-on pl. biztos lesz jópár cím ami ha nem is lesz új , de jön hozzá SX patch. Lehet ps5-ön is lesz pár. Azért az is fontos , hogy persze mindenki el akarja adni a gépet , de üzletileg az nem akkora biznisz hogy 100 game-t csinálnak akkor amikor még alig van gépeladás.
8.
8.
frankdelgado
Ha mègsem lesz jó, majd legfeljebb sirdogàl egy kicsit a twitteren. Èlőben. Amúgy az ssd-n kivűl màsra nem is verik magukat. Mondjuk a megjelenèsi jàtèkfelhozatal kissè gyenge....De az ssd...mintha most talàltàk volna fel.
7.
7.
Yanez
Csak viccelek fiúkák! :)
6.
6.
godach
#4: Jajjjj. Ez még nekem is fájt...
5.
5.
supair
#4: Eddig sem volt kerdes nalad......szerintem.
4.
4.
Yanez
Eddig úgy volt, hogy az új Xboxot választom, de ezekután nem kérdés, hogy mégis PS5 lesz a vége.
3.
3.
Slik
de ez egyertelmu volt eddig is
vegre megkapta az ssd t es egy jo eros hardvert is melle
nyilvan jol ki tudjak majd hasznalni egy ido utan
2.
2.
kexiaxel
Itt már csak az a kérdés, hogy mikor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...