Remothered: Broken Porcelain - tőlük fogunk félni

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 11.
  • Videó
Link másolása
Habár idén nyáron már nem játszunk a Remothered: Broken Porcelainnel, újabb kedvcsinálókat még kapunk az októberi megjelenésig. A legfrissebb videóban az Ashmann fogadó lakóival ismerkedhetünk meg.

A játékosok és kritikusok között is népszerű Remothered: Tormented Fathers folytatásában, a Broken Porcelainben az isten háta mögötti, hegyvidéki Ashmann fogadóba látogatunk el, ahol számos ismeretlen figura fogad majd minket, meg persze néhány ismerős is. A legfrissebb előzetes azt hivatott bemutatni, kik fogják majd a frászt hozni ránk a végigjátszás során.

A fejlesztő Stormind Games szerint több szempontból előrelépés ez a játék az elődjéhez képest, amelyben az akciózás helyett a lopakodást és a borzongás pszichológiai oldalát helyezték előtérbe. A cselekmény Jennifer körül bonyolódik, akit egy lányiskolából küldtek át a régi fogadóba, ez pedig, ahogy az előzetesben is elhangzik, azt jelenti: hatalmas bajban van. Ha nem lenne elég a hűvös fogadtatás, még egy rejtélyes, Porcelain nevezetű figura miatt is aggódhat.

A Remothered: Broken Porcelain október 20-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

2.
2.
crytek
Ideje lenne lassan nekiállni az elsőnek
1.
1.
azureknight0715
Ez eszembe jutatta a Clock towert. Az is megélt jó pár részt, kíváncsi vagyok hogy a fejlesztőkkel mi lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...