Sam Fisher a Rainbow Six: Siege operátora lesz

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 11.
  • Letöltés
Link másolása
Noha a Splinter Cell-sorozat jó hét éve parkolópályán pihen, Sam Fishernek így is akad munkája: sorozatos vendégszereplő a Ubisoft többi játékában, legközelebb például a Rainbow Six: Siege-ben láthatjuk viszont.

A Splinter Cell-sorozat a 2013-as Blacklist óta pihen, pedig egyértelmű, hogy a Ubisoft nem feledkezett meg Sam Fisherről: nemrég számoltunk be arról, hogy hamarosan a Netflixen láthatjuk viszont kedvenc hősünket, miközben az ügynök újra és újra vendégszerepel a Tom Clancy-univerzum egyéb játékaikban. (Ezek pedig csak a hivatalosan megerősített projektek.)

És ezzel még nincs vége a sornak, hamarosan a Rainbow Six: Siege operátorai között köszönthetjük ugyanis a karaktert, aki az Operation Shadow Legacy frissítés részeként élesedik majd a játékban. Mivel a teljes leleplezésre csak vasárnap számíthatunk, maximum az első artwork és az alábbi teaser alapján tudunk tippelni arra, hogy milyen kütyükkel érkezik a csatatérre, az mindenesetre biztos, hogy a jó öreg éjjellátó is elő fog kerülni.

1.
1.
Chrysh
Nem, nem, nem, rossz ubi, splinter cellt kell csinálni, nem ilyenekkel b*szakodni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...