Minecraft Dungeons - közeleg a tél

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 12.
  • Letöltés
Link másolása
Amíg nálunk tombol a kánikula, a Minecraft Dungeons világában sálat húznak a kockafejű kalandorok. Jövő hónapban érkezik a játék következő DLC-je, a Creeping Winter, mellette pedig számíthatunk néhány egyéb újdonságra is.

A Minecraft Dungeons legnagyobb hiányossága a hossza volt - néhány óra alatt végigszaladhattunk az alapjáték történetén. Úgy tűnik, ezzel a Mojang is tisztában van, hiszen alig néhány hónapja dobták piacra a játékot, máris feltálalják mellé a második sztorikiegészítőt. Júliusban a fülledt dzsungel felé tehettünk egy kitérőt, szeptember 8-án pedig a Creeping Winter jégvilága hűti le a kedélyeket. Ahogy az előző kiegészítőt, úgy ezt is ingyen letölthetik azok, akik a Hero Edition vásárlása mellett döntöttek - a többiek 6 dollárért szerezhetik be a csomagot.

Ez azonban nem minden, a DLC dátumát megerősítő blogposztban ugyanis a Mojang említést tett néhány további újdonságról is. Elárulták, hogy a kiegészítőt szervírozó patchben ingyenes frissítésként mindenkihez érkeznek majd új árusok és napi kihívások. A kovácsműhelynél később fejleszthetjük majd a már meglévő felszereléseinket, vagy becsomagolhatjuk azokat, hogy aztán megajándékozzuk a bajtársainkat. További jó hír, hogy a játék végre megkapja a lemezes kiadását, így lesz mit polcra tennünk, ha kevésbé kedveljük a digitális kópiákat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...