Távozik a Microsoft Store-ból a Forza Horizon 3

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Akárcsak a széria előző részeit, úgy hamarosan a Forza Horizon 3-at is utoléri a Microsoft kaszája, és nem lesz már elérhető redmondiak digitális áruházában. Addig viszont egy hatalmas kedvezménnyel csaphatunk le a játékra.

Bármennyire is különösnek tűnik ez a lépés a Microsofttól, a Forza Horizon-széria eddigi részeivel is ugyanaz történt, mint ami hamarosan szintén be fog következni az Ausztráliában játszódó etappal.

A Forza Horizon 3 szeptember 27-én ugyanis végleg kikerül a Microsoft Store-ból, de öröm az ürömben, hogy az online funkciók támogatását nem hagyja magára a redmondi cég. Hogy kicsit keserédesebbé varázsolják a búcsút, most egy hatalmas leárazással megspékelve szerezhetik be a játékot azok, akik ezt még nem tették meg. Az alapjátékot így jelenleg 3295 forintért, míg az Ultimate Editiont 7195 forintért cserébe adhatjátok hozzá a gyűjteményetekhez.

A 2016-ban megjelent Forza Horizon 3-ról készült tesztünket erre találjátok.

14.
14.
GAMEROD
Akkor majd meglesz warezről a továbbiakban, általában ez az abandonware cuccok sorsa. Teljesen elérhetetlenné úgysem válhat semmilyen szoftver meg egyéb szellemi termék akár regény, film, zene ha már nem árusítják tovább, meg kell maradniuk az utókornak is.
13.
13.
Amúgy meg ez egy bomba jó autós játék, simán vegyétek meg. Meg ez a release, ha megveszed windows-on, akkor xbox-okon is rendelkezésre áll utána. Szóval legalább az alap verzió kötelező rendesen mindenkinek, aki szereti a zsír autós játékokat, meg annak is, aki nem. Fasza játék, vegyétek. Van fent demó is a szatyros ikonban (balról az ötödik lent).
12.
12.
#10: Lehet tolni offline ezeket és erre úgy jöttem rá, hogy megjelenésnél még véletlenül sem működött benne semmi multiplayer és olyan megoldást találtam neten, hogy rendes DOS parancssorba kellett hozzá pötyögni.

Ez megy offline, nekem elhiheted.
11.
11.
Neo1989
#10: Az FH 1-et és 2-t is letehet offline tolni szal biztos, hogy ezt is lehet. Mind 2 előbbi megvan nekem.
10.
10.
Gerzson95
Ezt amúgy lehet játszani offline is vagy kötelező az állandó netkapcsolat?
7.
7.
kryszisz
#5: Dehogyis, csak ha minden áldott nap leírod, hogy neked az az életcélod, meg az alapelved, hogy mindent ingyé' szerezz meg, akkor azért azt egy idő után hajlamos elhinni az ember:P
6.
6.
godach
5.
5.
crytek
#4: Te már csak tudod, hiszen te kezeled a paypalomat ugye?
3.
3.
Rókalesőcipő
Érdekes! Kicsit olyan mintha Steamről kukáznák a HL1-et.
1.
1.
crytek
Szomorú hogy nem dobták be a mindent tartalmazó dlc bundlet olcsón, mint a Motorsport 6 eltávolítása előtt

4 éves játékért nem vagyok hajlandó 11kt költeni, marad az alap game ami ezer éve olcsóbb volt mint most a kivezetése előtt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...