Microsoft Flight Simulator - repülők és repterek

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Egy hét sincs már hátra a Microsoft Flight Simulator megjelenéséig, de addig is van még miben gyönyörködnünk. A legújabb videó a repülők mellett a reptereket is szemlézi, amiket érinthetünk égi útjaink során.

Eddig sem szenvedtünk hiányt, ha a Microsoft Flight Simulator látványosságairól volt szó, de a jövőheti megjelenés előtt még legalább egy újabb videó belefért a kínálatba. Ezúttal a repülők mellett a repterek is élveznek egy kis rivaldafényt, azok is, amelyeket csak a Deluxe és a Premium Deluxe kiadásokban érhetünk el. Ezek tartalmáról korábban már írtunk.

A Microsoft Flight Simulator augusztus 18-án jelenik meg PC-n, a Microsoft saját boltjában és a Steamen is. Később Xbox One-ra is befut majd, ősszel pedig VR-támogatást kap.

3.
3.
GAMEROD
#2: Általában fizetős kiegészítők szoktak jönni külön erre szakosodott cégektől, biztosan jönni fog rá minden típus. A minőségükről pedig annyi, hogy ezerszer kidolgozottabbak ezen cégek termékei, mint amik a játékban alaból vannak. Mert a játék repülőgépeiben többnyire a pilótafülkén kívül nem létezik más a nagyobb repülőgépeken, míg a 3rd party gépeiken a kidolgozott komplett utastér is bejárható.
2.
2.
Rókalesőcipő
Jóság! Bár repcsiket illetően lennének még ötleteim. Airbus A380, An-225 Mrija (a világ legnagyobb gépe) egy-két legendás katonai vagy kísérleti gép pl.: SR-71 Blackbird stb. De egy An-2-sel is nagy fíling lenne repdesni. Kár hogy a helikopterek kimaradtak. Tudom tudom úgyis DLC hegyek jönnek majd, meg majd a modok, bár nemtom hogy a modderek tudják-e ezt a minőséget és részletességet.
1.
1.
GAMEROD
Idáig is pont nem az a pár kézzel kidolgozott repterek érdekeltek, a többi több-tízezer is megvan benne, pályailag ugyanúgy, csak kevésbé részletes a környékük. Meg elég sokat megcsinál valaki utólag is. Pont azért vettem meg steam-re, mert egyszerűbb a plusz tartalmakhoz hozzájutni, nem kell majd napokat a moddolással tökölni, mint régebben amikor nem voltak steam verziók.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...