Ismét gameplayt villant az Atomic Heart

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 13.
  • Videó
Az Atomic Heart egy ideje hallgatott magáról, most azonban újra felbukkant. Egy hétperces gameplayt hoztak nekünk a készítők, a videón pedig azt is felmérhetjük, látványügyileg fejlődött-e a játék.

Legutoljára februárban hallottunk Mundfish lövöldéjéről, az Atomic Heartról, amikor csupán egy rövidke teaserrel hívták fel a figyelmet a gameplayre. A nevezett játékmenet-felvétel végre befutott, és hét percen át hivatott illusztrálni, hogy látványában mennyit fejlődött a játék.

Habár az első jelenetben szemügyre vehetjük a játék egyik puskáját, a videóban prezentált bunyó szinte csak közelharc. A bogarak és androidok nem lehetnek ellenségei a főhős különös fegyverének, amelyet nemcsak suhogtatni képes, a rászerelt fűrészkorongokat önállóan is csatába küldheti. A verekedés mellett néhány különlegesebb képességét is megvillantja. A Plyush nevű miniboss ellen szüksége is lesz minderre.

Az Atomic Heart PC-re, Xbox One és Series X-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fog megjelenni - azt még nem tudni, mikor.

6.
kryszisz
#3: Nincs ezen mit csodálkozni, a ray tracing szerintem rövid időn belül alap lesz minden játékban. Ez a cucc meg mocsokmód tetszik, ha valóban így fog kinézni, nem lesz butítás, és emellé még jó is lesz, akkor ez a csapat szerintem felrakja magát az FPS térképre rendesen:)
5.
Robilluma
Nagyon várom ezt a játékot. A szó legpozitívabb értelmében elmeroggyant lesz a game :D
Szenzációs a világnak és az ellenfeleknek is az art design-ja.
Amióta megjelent pár éve az első gameplay, azóta figyelem az eseményeket. Jó lenne már egy dátum is hozzá.
4.
KopyAti
#3: Jól fest, bár kicsit steril!
3.
crytek
#2: Unreal Engine 4 , ray tracingel telepakolva..
2.
KopyAti
Ezt valami saját készítésű motor hajtja?
1.
Ganzer
Egyre jobban érdekel ez a stuff.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...