Second Extinction - szeptemberben early access

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 13.
  • Korai verzió
Link másolása
Ha a dinoszauruszok maguktól nem hajlandóak kihalni, egy kis segítséget kell adnunk nekik ehhez. Az Avalanche és a Systemic Reaction játékában mutáns dinókra vadászhatunk, a vadászidény pedig szeptemberben veszi kezdetét.

A Generation Zerót is szállító Systemic Reaction új kooperatív lövöldéjéről, a Second Extinctionről idén májusban hallottunk először, és úgy látszik, már nem is kell sokat várnunk a kipróbálásáig, szeptemberrel ugyanis early accessbe lép a Steamen. A fejlesztők célja, hogy a gameplay magját a játékosok elé tárhassák, és velük együtt formálják azt a teljes változat megjelenésééig.

Azt nem tudni, meddig marad korai hozzáférésű a játék, de már ez a változat is tartalmazni fogja az úgynevezett War Effort rendszert, amely folyamatosan monitorozza, miként teljesít az összes játékos. Ez befolyásolja majd, hogy egyes régiókban miféle ellenfelekkel kell szembenéznünk és milyen jutalmakra számíthatunk.

A Second Extinctiont egyelőre PC-n fogjuk tudni játszani, hiába van bejelentve a Microsoft mostani és következő konzoljára is, ottani korai hozzáférésről még nincs hír.

2.
2.
Extol
Jó grafika, elképesztő csonkolások. De ezen kívül semmi
1.
1.
cobrausa24
(bocsi, nem a cikkhez kapcsolódó)
Nem tudom hova írjam, de majd hátha lesz aki kiírja nagy hírbe is.
Epic kliensen 24 óráig beszerezhető a "A Total War Saga: TROY" játék.
Már ha valakit érdekel :) Akit igen, annak jó játékot! :)
17 órakor meg jön az előre beharangozott ingyen játék, szóval ez nem azok helyett van, hanem csak egy kis plusz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...