Dead by Daylight - élesedett a cross-play

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 13.
  • Letöltés
Link másolása
A cross-progression bejelentése után megérkezett a cross-play opció a Dead by Daylighthoz, így most már semmi akadálya nem lehet, hogy együtt játsszanak a PC-sek és a konzolosok a Behaviour Interactive játékában.

Még július közepén futott be a hír, miszerint cross-progression lehetőséget kapunk a Dead by Daylight PC-s, switches és a hamarosan érkező stadiás verziójában, ami lehetővé teszi, hogy a platformok között egy központi fiók segítségével oda-vissza hozzáférjünk az eddigi eredményeinkhez.

Ezt a funkciót beelőzve azonban most élesedett a platformok közti játék lehetősége, ami eddig csak a PC-s verzióban volt megtalálható, ahol a Microsoft Store-os és a steames játékosokat engedte együtt játszani a rendszer. Mostantól viszont gond nélkül mehet egymás kergetése PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is - a mókából egyedül a mobilon játszó gamerek maradnak ki egyelőre.

3.
3.
Neeko
Ez jó hír mert barátokkal játszva nagyon fun tud lenni, és sokaknak csak ps-e van
1.
1.
DamonSan
Ez azt jelenti, hogy ha eddig PC-n játszottam és letöltöm PS4-re, akkor tudnék esetleg valahogy a steames accountomon meglévő cuccokkal játszani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...