Hitman 3 - fejlesztői videón a VR-mód

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 14.
  • Videó
Link másolása
A Hitman 3 megjelenésével VR-ban is végigjátszhatjuk majd a World of Assassination teljes trilógiáját. Az IO Interactive csapata erről a merész, új megközelítésről mesél a legújabb fejlesztői naplóban.

Miután júniusban bemutatkozott a Hitman 3, joggal gondolhattuk azt, hogy a folytatás is csupán az előző két szezon lábnyomait követi majd. Ezzel nem tévedtünk nagyot, de a legutóbbi State of Play során az IO Interactive ledobott egy óriási bombát: a Hitman 3 elhozza a PS VR-támogatást, ráadásul nem csupán az új fejezetet, de az első két játékot is újrajátszhatjuk majd a virtuális térben.

Most ismét kamera elé állt a fejlesztőcsapat, hogy néhány vadiúj gameplay-jelenet társaságában bővebben is meséljenek a VR-módról. Ahogy a klipek is demonstrálják, a virtuális tér minden eddiginél nagyobb szabadságot nyújt, hiszen a 47-es ügynök szerepében szabadon használhatjuk a tárgyakat közelharci fegyverként, ha pedig lövöldözésre kerülne a sor, alaposan kihasználhatjuk a környezet adta lehetőségeket.

A fejlesztők beszámolója szerint az egész élmény olyan, mintha egy teljesen más játékot játszanánk - a virtuális valóság immerziójának hála teljesen beleveszhetünk a helyszínek részletgazdagságába, a célpontjaink likvidálása pedig sosem érződött ennyire testközelinek.

A Hitman 3 2021 januárjában érkezik PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re. A VR-módot jelenleg kizárólag PS VR-ra harangozták be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...