Androidra is megérkezett a Civilization VI

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Firaxis nagyszerű 4X-játéka korábban már megkapta a meglepően remek portját iOS-en, mostantól pedig végre az androidos tabletek és mobiltelefonok felhasználói is felépíthetik a saját civilizációikat.

A PC-s játékosok számára szinte elképzelhetetlen lehet egy olyan hatalmas játék mobilos konverziója, mint a Civilization VI, a 2017-ben iPadre, később pedig iPhone-ra kiadott verzió azonban kifejezetten remekül szuperál. A játék hordozható változata ezidáig az almás tábor kiváltsága volt, most azonban végre megérkezett az androidos készülékekre szabott átirat is.

A játék, az iOS-es verzióhoz hasonlóan, ingyenesen letölthető a Google Play áruházából - csupán az első 60 kör után kéri a bankkártyánkat a program. Ezek után 20 dollárt kóstál az alapjáték, melyhez itt is megvásárolhatjuk a Rise and Fall, illetve a Gathering Storm kiegészítőket, valamint a kisebb, extra szcenáriókat és civilizációkat tartogató mellékcsomagokat. Arról egyelőre nincs hír, hogy ez a verzió mikor kapja meg a PC-s verzió új szezonbérletét, a New Frontiers Passt.

1.
1.
kanguru
Amilyen optimalizalatlan bitkupac a PC-s verzio kivancsi leszek hany perc alatt meriti le a tableteket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...