Úton a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 16.
  • Pletyka
Link másolása
Már korábban is hallottunk pletykákat afelől, hogy az Electronic Arts idén a Criterion-féle Need for Speed: Hot Pursuit felújított változatát dobná piacra, most pedig az Amazon webshopján is feltűnt a játék adatlapja.

A VentureBeat már júniusban megszellőztette a hírt, miszerint az EA egy rendhagyó Need for Speed-játékkal készül az idei év végi szezonra. A pletyka szerint felújított változatot kap a Need for Speed: Hot Pursuit - nem az 1998-as játék, hanem a Criterion 2010-es alkotása, ami anno PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelent meg. A VentureBeat forrásai még azt is elárulták, hogy a remaster Nintendo Switchen is megkapja a saját portját.

 A projektről egészen mostanáig nem hallottunk egyebet, a legutóbbi szivárgás azonban igen beszédes. A Need for Speed: Hot Pursuit Remastered feltűnt az Amazon webshopján: mondanunk sem kell, hogy a weblapot hamar el is távolították, de íme, egy screenshot a játék profiljáról.

Az itt látható legérdekesebb részlet a játék megjelenési dátuma. Ha pontos az információ, akkor november 13-án kerülhet a boltokba felújított változat, amin mi sem lepődnénk meg, hiszen ezzel az EA a legforgalmasabb szezon közepére pozicionálná a premiert, közel az újgenerációs konzolok megjelenéséhez.

15.
15.
Anti4730
#13: De a hot pursuitot a chameleon engine hajtja, koze sincs a frostbitehoz:))
14.
14.
#13: Ja, de amúgy ez a példa is belejátszik abba, hogy sokszor cinukusan állok hozzá különféle remaster-ekhez. Mondjuk én már megszoktam, hogy legnagyobb részt PC-n tolom és ha ez a játék nekem megvan 10 éve, akkor ugyan úgy tudok vele játszani 4k 60-ban és jól is működik. Szóval, ha yt-on megnézed, hogy milyen, akkor látod, hogy milyen lesz a remaster (jól játszható). Na, de szóval én ezért nem szeretem, hogy újra megvetetik a néppel ezeket a cuccokat. Talán az Xbox visszafele kompatibilitása jó ötlet a valamiféle játékmegőrzésre, de ettől az is eltér és ilyenek is függnek a kiadóktól is. Úgy hiszem, hogy az EA és más vállalatok sem engedik nekik totál ingyen, hogy mondjuk az új Box-on 4 generációnyi játék elérhető legyen és ők ezzel pénzt keressenek - bár ez már megint másik sztori .
11.
11.
Anti4730
#3: Ezt a reszt nem a battlefield motorja hajtotta, hanem a criterion sajat enginje, akarcsak a 2012 es most wantedet.
10.
10.
#9: Mert ezzel lenne kevesebb meló. Azért a régit meg is kéne újra csinálni és nem lehetne drágábban eladni.
9.
9.
PURPL3
A játék nagyon jó, és nagyon élvezhető, de miért ez lesz remasterelve? Ez már jól nézki! Inkább remasteroltak volna egy undergroundot vagy MW2005-öt vagy a Carbont. Ez teljesen értelmetlen!
7.
7.
adamsfamily
#3: Szerintem nem volt ez olyan rossz.
Nyílván kanyarban sincs a Hot Pursuit 2-höz,vagy a Most Wanted-hez és az Underground-hoz.
6.
6.
zsocc-nrg
Inkább azzal foglalkoznának hogy a régi Hot Pursuit, Underground, Most Wanted részeket meg lehessen újra venni... akár eredetiben akár felújítva. Ehelyett ilyen hülyeségekkel foglalkoznak. Mit kell ezen felújítani?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...