Remastert kaphat a Need for Speed: Hot Pursuit

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 26.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a Criterion egy másik fejlesztését is remasterelheti az Electronic Arts. A Neet for Speed: Hot Pursuit felújított változata az idei évben várható, többek között Nintendo Switchre is.

A VentureBeat információi szerint a Burnout Paradise-hoz hasonlóan a 2010-ben PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelent Need for Speed: Hot Pursuit is remastert kap: a felújított változat PC-re és konzolokra is megjelenik az idei év folyamán, és többek között Nintendo Switchre is elérhető lesz.

Az utóbbit külön is érdemes hangsúlyozni: az Electronic Arts az idei EA Play során már megpendítette, hogy szeretné jobban támogatni a Nintendo hibrid konzolját, a VentureBeat pedig úgy tudja, csak az idei évre hét játékot tárazott be a kiadó a platformra.

A Burnout Paradise felújított változata után érkezik az Apex Legends, a FIFA 21 és a Lost in Random is a konzolra, a lap szerint pedig ezekhez jön még hozzá a Need for Speed: Hot Pursuit-újrázás, a Plants vs. Zombies Battle for Neighborville és egy másik, még be nem jelentett EA Original-fejlesztés, amit a Vicarious Visions alapítóinak új cége, a Velan Studios szállít.

17.
17.
#16: Szerinted egy Porsche nem volt közelebb a szimulációhoz, mint egy Carbon és ugyan úgy árkád ökörködés volt? Jó volt mind a kettő, de nem egyforma. Ezek után a Criterion féle Burnout játékmenet meg egyikre sem hasonlított az előzőek közül.
16.
16.
habaen
#10: Az NFS sosem volt közel a szimulátorokhoz, mindig is egy árkád autóversenyes ökörködés volt! Persze az Underground részek és a Carbon király volt! ;)
15.
15.
Nothing
Ha lesznek benne single event módok és local multi (az eredeti game legnagyobb hiányosságai) tuti vétel.
14.
14.
GAMEROD
Az NFS széria a Porsche Unleashed-ig volt NFS, azután már minden kategória majmolása lett, belső nézetre se szánnak gondot, pedig ez volt akkoriban a cím egyik védjegye. Összevissza remake-k helyett akkor inkább többet érne folytatni az Unleashed szériát, lenne Ferrari Unleashed meg Lamborghini Unleashed vagy esetleg egy felújított Porsche. A Forzák meg Project Cars-ok korában nem hagynak a mai NFS-ek maradandó emléket.
13.
13.
JinjeR
Fú ez már nagyon kellett!! Ilyen"játékot nem lehet még egyet csinálni, ez megismételhetetlen! muszáj Remasterelni ezt a remekművet..
12.
12.
Ooorky
#8: Underground-ok egy korszak termékei voltak amikor a Halálos Iramban és Initial D miatt megugrott a tuningolt japán autók íránti rajongás.
Ez mára halott téma, kinyírta a kamu környezetvédelem.
8.
8.
Viktor_The_Best
Na ez jo hir, a kedvenc NFS reszem ez mar tobbszor kijatszottam, csak legyen benne ray-tracing ha mar remasterelik, ugy lenne komplett a grafika. Amugy az Underground 1-2 is johetne remasterelve.
7.
7.
manderel
Carbon remaket szeretnék. Talán abba a részbe öltem a legtöbb időt, annak idején.
6.
6.
crytek
Királyság, ez egy jó rész amúgy is!
5.
5.
Gerzson95
Mi a francnak kell egy remaket remasterelni.
4.
4.
#1: Pontosan. Konkrétan igen. Csak azzal munka is lett volna, az meg úgy nem jó.
3.
3.
Egy ekkora semmirevaló játékot minek remasterelni? Még az a sok hazugság és csalódás sem csengett le, amit az eredeti rész okozott nem rég, illetve ez a rész tette sírba a sorozatot. Most gondolom kell egy remaster, hogy legyen a szigorúan 30 fps autós játékból még egy kis pénz.
2.
2.
kryszisz
De miért pont ez könyörgöm??? Mármint, ez egy jó rész volt (csak nálam elég hamar unalomba fulladt), de szerintem a mai napig megállja a helyét simán.
1.
1.
Slik
akkor mar inkabb a ket eredeti hp t kellett volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...