Total War Saga: Troy - 7,5 millióan csaptak le rá

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 16.
  • Biznisz
Link másolása
Az Epic Games Store 24 óráig ingyenesen kínálta a legújabb Total War-játékot, így ha akár csak egy kicsit is kedvelitek a stratégiai címeket, valószínűleg ti is lecsaptatok rá - ezzel pedig közel sem voltatok egyedül.

Ajándék falónak ne nézd a fogát! - mondhatnánk, ha a Total War Saga: Troy csalódásként ért volna bennünket, de iNKARNATE kollégánk a tesztjében kifejezetten pozitívan összegezte az itt látottakat. Az Epic Games Store akciójának hála valószínűleg ti is beszereztétek a játékot, és az is lehet, hogy azóta már rengeteg csatát meg is nyertetek, csakúgy, mint az a 7,5 millió játékos, aki az első 24 órában lecsapott a Creative Assembly alkotására.

Nyilvánvaló, hogy egy ingyenesen kínált játék nagy közönséget vonz, de még a fejlesztők sem számítottak ekkora rohamra. A Creative Assembly vezető termékmenedzsere, Rob Bartholomew elárulta, hogy mindvégig hatalmas optimizmussal várták a launch napját, ez a forgalom azonban még őket is meglepte. "Fantasztikus volt az Epic Gamesszel való közös munka, hiszen nekik köszönhetően ingyenesen kínálhattuk ezt a vadiúj játékot. Ezzel rengeteg új és veterán stratéga élheti át ezt a nagyszerű Sagát. Nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel" - tette hozzá Bartholomew.

3.
3.
Lorthirash
Jó játék csak kellene bele multiplayer mód.
2.
2.
#1: Az nem szerencsés. Volt egyébként itt is hír róla (meg komment is), illetve, ha whislist-re rakod az ilyesmit előtte, akkor jelez neked, ha bármi változás áll be a játék árazásában.

Egyébként 7 és fél millió nem rossz darabszám az első 24 órában, ha azt nézzük, hogy a Steam-en 16-20 millióan szoktak online lenni.
1.
1.
Obi Wan Kenobi
Sajnos 6 perccel késtem le az akcióról...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...